Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd'in nişan kararı Zeynep'i üzdü! Zeynep kızlar için mutlu...

Kızıl Goncalar dizisinde izleyiciyi büyüleyen anlar yaşandı. Zeynep ve Cüneyd'ten boşanıyor. Cüneyd'in babası Feyza'nın Cüneyd ile evlenmesini istiyor. Cüneyd'te bu kararı uyguluyor. İşte Cüneyd'in kızların okuması ile ilgili kararı...

Kızıl Goncalar dizisi bu hafta sezon finali ile ekranlara geldi. Dizinin sezon finalinde yaşanan gelişmeler tüyleri ürpertti. Cüneyd kızların eğitim görmesini sağlayabilecek. Cüneyd'in evlilik kararı ise herkesi üzdü. Ancak Cüneyd bununeden yatığını Zeynep'e açıkladı.

Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd'in nişan kararı Zeynep'i üzdü! Zeynep kızlar için mutlu...

 

Zeynep'in sınava girmeden önüne çıkan Cüneyd ona iyi dileklerde bulundu ve onun geleceği dünyadaki var oluş görevi için de uyardı. Cüneyd'in kendinden vazgeçmesi ve herkesi dertlenmesi izleyenleri büyüledi. Zeynep'ten vaz geçmesi ise takdir edildi.

Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd'in nişan kararı Zeynep'i üzdü! Zeynep kızlar için mutlu... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.