Yasmin Erbil ile görüntülenen Anıl Tetik kimdir?

Mehmet Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile görüntülenen Anıl Tetik kimdir? Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil'in (21) kendisinden 15 yaş büyük Seçkin Özdemir (36) ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Genç kız, önceki akşam Anıl Tetik'le objektiflere yakalandı. Biz de vatandaşlarımızın merak ettiği soruların cevaplarını derledik. Anıl Tetik, 1 Temmuz 1991 tarihinde İstanbul Küçükçekmece'de doğdu. Peki, Anıl Tetik kimdir, kaç yaşında, nereli? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Yasmin Erbil ile görüntülenen Anıl Tetik kimdir? Anıl Tetik Kadir Has Üniversitesi'nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde okudu. Aynı zaman bir motor sporcusu olan Survivor Anıl Tetik, tehlikeli bir spor olduğundan ailesinin karşı çıkmasına rağmen bu spora devam etmektedir. Şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’in sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken kızı Yasmin Erbil, oyuncu Anıl Tetik’le sürpriz bir aşka yelken açtı. Peki, Anıl Tetik kimdir, kaç yaşında, nereli? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

weAnl_Tetik_kimdir_kac_yasnda_nereli_Yasmin_Erbilin_sevgilisi_kim

ANIL TETİK KİMDİR?

Anıl Tetik, 1 Temmuz 1991 tarihinde İstanbul Küçükçekmece'de doğdu. Aslen Kırklareli'lidir.

Survivor Anıl, Kadir Has Üniversitesi'nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünde okudu. Aynı zaman bir motor sporcusu olan Survivor Anıl Tetik, tehlikeli bir spor olduğundan ailesinin karşı çıkmasına rağmen bu spora devam etmektedir. Bu alanda şampiyonluk sahibi de olan Survivor Anıl, 19 yaşındayken motor sporları için yoğun bir diyet yaptı ve tam 100 kilodan 75 kiloya 4 ayda düştü. Ailesinin itirazlarına rağmen kilo vererek çocukluk hayalini gerçekleştirmek için motor sporları dersleri almaya başladı.Survivor Anıl Tetik, motor sporlarında birçok derece ve başarı elde etti. İki kez Türkiye şampiyonluğu ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası'nda da birinci olarak üçte üç yaptı.

Geçmişte uçak pilotu olmayı isteyen Anıl Tetik, bu yüzden ingilizcesinin çok iyi olması gerektiğini biliyordu. Üniversite eğitimimi de bu yönde almak için Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümüne girdi. Fakat daha sonra bu isteği değişti. 2012 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılan Survivor Anıl, kariyerine oyunculuk yaparak devam etmek istedi. Bu yönde eğitim de alan Survivor Anıl; Oya Başar, Şafak Sezer gibi oyuncuların oynadığı "Alemin Kıralı" dizisinde oynadı.

Anl_Tetik_kimdir_kac_yasnda_nereli_Yasmin_Erbilin_sevgilisi_kims

YASMİN ERBİL İLE ANIL TETİK GÖRÜNTÜLENDİ

Yaklaşık bir aydır aşk yaşadıkları öğrenilen ikili, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Gazetecilerin olmadığı bir anı kollayan ikili, mekândan çıktıkları an patlayan flaşlar sonrası büyük panik yaşadı. HT Magazin’den Nuri Altuntaş’ın haberine göre, Yasmin Erbil, oyuncu Anıl Tetik'le önceki gece Bebek'teki bir mekandaydı.

YASMİN SAKLANMAYA ÇALIŞTI

Tetik endişeli haliyle dikkat çekerken Erbil, başını öne eğerek saçıyla yüzünü saklamaya çalıştı. İkili, hızlı adımlarla yakışıklı oyuncunun spor otomobiline bindi. Tetik, saçları ve emniyet kemeriyle yüzünü saklamaya çalışan sevgilisi Erbil'in, “Bas gaza aşkım” talimatıyla gecenin karanlığında gözden kayboldu.

Anl_Tetik_kimdir_kac_yasnda_nereli_Yasmin_Erbilin_sevgilisi_kimsfasf

YASMİN ERBİL KİMDİR?

Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in ikinci evliliğini yaptığı ünlü oyuncu Nergis Kumbasar’dan 2 Aralık 1995 tarihinde, İstanbul’da dünyaya gelen küçük kızıdır. 1989 yılında dünya evine giren Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin dünyaya geldikten bir yıl sonra yani 1996 yılında yollarını ayırma kararı aldılar.

Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde eğitim görmüştür. Yasmin Erbil’in, Mehmet Ali Erbil’in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil’in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır.
Yasmin Erbil, anne ve babasının izinden ilerleyerek Reklam yüzü ve oyunculuk kariyeri doğrultusunda ilerlemektedir.

Anl_Tetik_kimdir_kac_yasnda_nereli_Yasmin_Erbilin_sevgilisi_kimsfasfsfasf

YASMİN ERBİL'İN BABASI MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?

1970 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü'ne yatılı olarak girdi ve bu dönemde 16 yaşındayken hocası Cüneyt Gökçer tarafından Küheylan oyunun başrolüne seçilir. Devlet Tiyatrosu'nda konuk oyuncu olarak baş rolde En İyi Tiyatrocu Ödülü'nü kazandığinda daha 17 yaşındaydı..

Buradan mezun olduktan sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta 'Küheylan' olmak üzere birçok oyunda oynadı. 21 yaşına geldiğinde hayatının akışını değiştirecek bir karar vermek zorunda kalır. Ya Ankara'da kalıp tiyatro oyunculuğuna devam edecek ya da İstanbul'dan aldığı müzikal tekliflerini değerlendirecektir. İkincisini yapar ve Devlet memurluğundan istifa eder, bugünkü Mehmet Ali Erbil portresi yavaş yavaş şekillenir. ''Memurluktan bir ayda kazandığı parayı, müzikallerden bir gecede alıyordu artık.

Televizyona ilk adımımı atmamı sağlayan, hem sunucu, hem de show-man olarak beni ilk keşfeden İzzet Öz'dür. Onunla birlikte televizyon maceramız başladı. Daha sonra tek kanallı yayın döneminde TRT'de 'Metronom' adlı eğlence programında Derya Baykal'la, 1984 yılında da Çiğdem Tunç'la bir ikili oluşturdular. Özel kanalların açılmasıyla birlikte Erbil, TRT'den Kanal 6'ya geçiş yaptı. Daha sonra Star TV ve ATV'de dizi, Show Tv' de de program yaptı.

Yasmin Erbil ile görüntülenen Anıl Tetik kimdir? ile ilgili etiketler Anıl Tetik yasmin erbil kimdir kaç yaşında nereli
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.