Yaşlı amcadan, 'Muhalefete şans verseniz' diyen muhabire ders gibi yanıt: Burası deneme tahtası mı?

Sokak ropörtajında mikrofon uzatılan yaşlı amca, ders gibi sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Muhabirin muhalefeti deneme önerisine, "Burası deneme tahtası mı?" diyen vatandaş, gençlere geçmişte yaşananları araştırmalarını önerdi. Eskiden maaş kuyruklarında ölenlerin olduğunu söyleyen yaşlı adam, 'Reise vereceğim. Başka kime vereceğim? Öbürkülerden ne gördük ki?' diye konuştu.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde gerçekleştirilen bir sokak röportajında mikrofon uzatılan yaşlı amca, sözleriyle adeta ders verdi.

Seçimlerde oyunu kime verileceği sorulan vatandaş, "Reis'e" diye yanıt verdikten sonra nedenlerini sıraladı:

"Buralarda ne varsa onun eseri. Niye ona vermeyeyim? Öbürlerinden ben ne gördüm şimdiye kadar? Hiçbirinden bir şey gördüğüm yok. Zihniyeti belli şimdiye kadar bir tane ağaç diktiği yok. Geldi mi yine aynı, talan edip gidecek."

Muhabirin, muhalefet için "Belki bir şans verseniz hepsi olur" lafı üzerine sözlerine devam eden yaşlı amca, "Ne şans vereceğim? Burası deneme tahtası mı? Bir daha 20-30-50 yıl geriye gidersem ne olacak? Size yazık olacak, size. Bana değil. Ben geldim, gidiyorum. Siz kendinizi düşünün." dedi.

"MAAŞ KUYRUKLARINDA ÖLENLER OLDU"

Muhabire geçmişi araştırmasını tavsiye eden vatandaş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sabah namazı kılınır, emekliler banka kuyruğunda beklerdi. Bankamatik yok, beklerler ki maaş alsınlar. Banka açılır, görevli çıkar der ki, 'Hiç beklemeyin para yok'. Orada ölen insanlar oldu. Su yok, elektrik yok, tüpgaz yok. Yağı yok, yok oğlu yok, aklına ne geliyorsa yok. Şimdi her şey var Allah'a şükür. Bak alttan metro gider, oradan tramvay gider. Köprüler, viyadükler, Marmaraylar... Hep bu adam yaptı. 27 milyar da borç ödedi IMF'ye. Hani kim öder, kim yapacak? Tabii Reis'e vereceğim. Benim emekli maaşım var. O da gelse verecek, başka bir şey vermiyor bana Reis ama sizler için önemli. Eskiye dönerse ne olacak? Ne yapacaksınız? Bir ev telefonu bağlatmak için 2 sene bekledim, daha cep telefonu yok. Ev telefonu için bile 2 sene bekledim."

Yaşlı amcadan, 'Muhalefete şans verseniz' diyen muhabire ders gibi yanıt: Burası deneme tahtası mı? ile ilgili etiketler İstanbul Bağcılar yaşlı amca seçimler deneme tahtası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.