MHP’li Ersoy’dan Özgür Özel’e: “Yoksa Amedspor taraftarı mısınız?”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Özgür Özel'in Amedspor’la ilgili paylaşımını eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Özgür Özel’in Amedspor’la ilgili paylaşımını eleştirerek, “İsmi mi size çok yakın geldi? Yoksa bu takımın taraftarı mısınız?” dedi.


MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Amedspor’u tebrik ettiği mesajla ilgili olarak açıklama yaptı. Ersoy, Özel’in “TFF 2. Lig'de şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Amedspor'u tebrik ediyor, yeni sezonda kulübe başarılar diliyorum” şeklindeki mesajına ilişkin, “2. Lig'den 1. Lig'e çıkan bu zamana kadar onlarca futbol kulübü varken ve hiçbirisini bu zamana kadar kutlamamışken neden bu kulübü tebrik etme gereği duydunuz? İsmi mi size çok yakın geldi? Yoksa bu takımın taraftarı mısınız?” ifadelerini kullandı.

MHP’li Ersoy’dan Özgür Özel’e: “Yoksa Amedspor taraftarı mısınız?”

MHP’li Ersoy’dan Özgür Özel’e: “Yoksa Amedspor taraftarı mısınız?” ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Savaşın başından bu yana en büyük saldırı: Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu!

Hizbullah, kısa bir süre önce işgal altındaki Golan Tepeleri'ne 2 baraj halinde 60'a yakın roket fırlatarak 3 askeri üssü hedef aldı. Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen El Meyadin televizyonu, İsrail'in en önemli istihbarat balonunun hedef alınmasının İsrail medyasının savaşın başından beri en büyük saldırı olarak tanımladığını aktardı.