Yasak Elma'nın Şahika'sı 6-7 Çocuk İstiyor! Gökhan Alkan'dan Tek Şartı...

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteriyle adından söz ettiren ve son günlerde aynı yapımda yer alan rol arkadaşı Gökhan Alkan’a aşık olan Nesrin Cavadzade son olarak Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülendiler. Her fırsatta bebekleri çok sevdiğini ve evlendiği zamanda 6-7 çocuk yapabileceğini söyleyen Cavadzade’ye bu sözleri yeniden hatırlatıldı.

Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade bugünlerde oldukça mutlu görünüyor. Nişantaşı’nda alışverişe çıkan yeni sevgililer bol bol objektiflere de poz vermekten geri kalmadılar. Bir ara gazetecileri fark eden Cavadzade’nin mağaza içersinde makyaj yaptıktan hemen sonra maskesiz olduğu gözlemlendi.

Yasak Elma'nın Şahika'sı 6-7 Çocuk İstiyor! Gökhan Alkan'dan Tek Şartı...

Aşılanmalar sonrasında yasakların bitmesi ile kimi zaman maske takmadığını cesurca dile getiren Cavadzade, “Size daha iyi görünmek adına maskemi çıkardım. Şu anda ortamı oldukça güvenli buluyorum. Herkes aşısını oluyor. Ancak ben bu soruya cevap vermek istemiyorum.” dedi.

Yasak Elma'nın Şahika'sı 6-7 Çocuk İstiyor! Gökhan Alkan'dan Tek Şartı... - Resim : 2

Geçtiğimiz günler içerisinde bebekleri çok sevdiğini ve evlendiği zamanda 6-7 çocuk istediğini söyleyen Nesrin Cavadzade, “Gökhan da çocuk istiyor. O da bu konuda oldukça istekli. Anne olmayı düşünüyor ve bende istiyorum.” sözlerini dile getirdi.

Yasak Elma'nın Şahika'sı 6-7 Çocuk İstiyor! Gökhan Alkan'dan Tek Şartı... - Resim : 3

Yasak Elma dizisinde beraberce rol aldıktan sonra güzel bir beraberlik yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, geçtiğimiz yıl Kasım ayında birlikteliklerini açıklamışlar ve yakın bir zamanda evleneceklerini ancak şu an için bunu düşünmediklerini ifade etmişlerdi.

Yasak Elma'nın Şahika'sı 6-7 Çocuk İstiyor! Gökhan Alkan'dan Tek Şartı... ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.