Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz ile basketbolcu sevgilisinden ayrılık kararı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz ile basketbolcu sevgilisi Doğuş Özdemiroğlu'nun ilişkisi sonlanmıştı. Çiftin ayrılık nedenleri ise oldukça üzdü.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Kumru karakteriyle kariyerinde bir dönüm noktası oluşturan Biran Damla Yılmaz, Darüşşafaka sporcularından Doğuş Özdemiroğlu ile geçtiğimiz aylarda büyük bir aşka yelken açmışlardı. Ancak çiftin mutluluklarına nazar değdi.

Her şeyin yolunda gittiğini sanılan bir anda büyük aşkta kriz yaşandı. Biran Damla Yılmaz ile basketbolcu sevgilisi Doğuş Özdemiroğlu aniden bir ayrılık kararı aldılar.

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz ile basketbolcu sevgilisinden ayrılık kararı

Biran Damla Yılmaz geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamasında, "Evet, Doğuş'la beraberim ve çok mutluyum" sözleri sarf etmişti. Güzel oyuncunun sevgilisinden işlerindeki yoğunluk ve birbirlerine yeterince vakit ayıramadıkları gerekçesi ile ayrılık kararı aldıklarını söyledi.

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz ile basketbolcu sevgilisinden ayrılık kararı ile ilgili etiketler Doğuş Özdemiroğlu Biran Damla Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.