Yasak Elma'da Berk Oktay Şoku! Yeni Sezonda Kadro Tamamen Değişiyor! İşte Yasak Elma'dan Ayrılanlar

Yasak Elma yeni sezonu öncesinde yer yerinden oynuyor. Oldukça fazla hayran kitlesine sahip olan dizide sezon finali öncesinde yaşanan ayrılıklar ile birlikte asıl şok Berk Oktay’dan geldi. İşte Yasak Elma’dan ayrılan oyuncular…

Yayınlandığı ilk günden bu yana çok büyük ilgiyle takip edilen Yasak Elma dizisi kadrosunda barındırdığı oyuncular ile adından söz ettiriyor. Her bölümünde ayrı bir entrikanın yaşandığı dizide kadrodan ayrılan isimlerin yeni sezona nasıl bir etki yapacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Sezon finalinde Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılışını açıklamasından sonra geriye sadece iki ünlü isim Eda Ece ile Şevval Sam ikilisi kaldı. Çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Şahika karakterinin Yasak Elma’ya vedasından sonra reytinglerin yeni sezon neler getireceği konusunda yeni iddialar ortaya atıldı.

Yasak Elma'da Berk Oktay Şoku! Yeni Sezonda Kadro Tamamen Değişiyor! İşte Yasak Elma'dan Ayrılanlar

Ancak Yasak Elma’da ayrılanlar arasında sadece Nesrin Cavadzade yer almadı. Bununla birlikte Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir ile Hasan Ali’ye can veren Erdal Özyağcılar’ında yeni sezonda olmayacağı dile getirildi.

Sadece bu oyuncularla değil daha sonradan diziye dahil olan ve Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay ile beraber annesini canlandıran Feride karakteri ile tanınan Gülanay Kalkan’ın da Yasak Elma’dan ayrılma noktasında oldukları son gelen iddialar arasında yerini aldı.

Yasak Elma'da Berk Oktay Şoku! Yeni Sezonda Kadro Tamamen Değişiyor! İşte Yasak Elma'dan Ayrılanlar - Resim : 2

Yasak Elma dizisi hakkında daha önceden çıkan dedikodular arasında ise Şevval Sam'ın ayrılabileceği bile iddia edilmiş ve daha sonrasında şok bir kararla Şahika karakteri senaryo gereğince hayata veda etmişti.

Yasak Elma'da Berk Oktay Şoku! Yeni Sezonda Kadro Tamamen Değişiyor! İşte Yasak Elma'dan Ayrılanlar ile ilgili etiketler Yasak Elma Berk Oktay Gülanay Kalkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.