Yasak Elma Ender Sezon Finalinde Ayrılıyor mu? Şevval Sam Diziden Neden ayrılıyor?

Şevval Sam Yasak Elma Dizisinde Canlandırdığı Ender karakteriyle 5 Sezondur Hayranlarının Karşısına çıkıyor. Yasak Elma dizisi 146. bölümüyle sezon finali yaparken Şevval Sam'ın da dizideki geleceği belli oldu. Peki Yasak Elma Ender ayrılıyor mu, Şevval Sam neden ayrılıyor?

Pazartesi Akşamlarının Rekortmen Dizisi Yasak Elma 146. bölümüyle sezon finali yapıyor. Dizideki karakterlerin de bir bir geleceği belli oluyor. Berk Oktay'ın ardından Şevval Sam da Yasak Elma'ya veda ediyor. Entrika Dolu Diziden ayrılıklar da belli oluyor.

Şevval Sam'ın Yasak Elma dizisinden ayrılması hayranları için tam bir hayal kırıklığı oldu. 5 sezondur hayranlarının karşısına Ender karakteriyle çıktığı Şevval Sam geçtiğimiz günlerde müziğe ağırlık vermek istediğini açıklamıştı.

ŞEVVAL SAM YASAK ELMA'DAN NEDEN AYRILDI?

Yasak Elma sezon finali yaparken önemli oyuncusu Şevval Sam'a da veda ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Güzel sanatçı dizi çekimlerinden dolayı da çok fazla sahne programı yapamıyordu. 5 yıl boyunca çok yorulan Sam, son gelen haberlere göre diziden ayrılıyor ve önümüzdeki dönemde kalbini çalacak bir proje çıkmazsa müziğe ağırlık verecek.'' ifadeleri yer aldı.

Yasak Elma Ender Sezon Finalinde Ayrılıyor mu? Şevval Sam Diziden Neden ayrılıyor?

Şevval Sam'ın Yasak Elma dizisinden neden ayrıldığı konusu da netlik kazandı. Müziğe ağırlık vermek istediğini belirten sanatçı 5 sezondur canlandırdığı Ender karakterine bu yüzden veda ediyor.

Yasak Elma Ender Sezon Finalinde Ayrılıyor mu? Şevval Sam Diziden Neden ayrılıyor? ile ilgili etiketler Yasak Elma Şevval Sam ender
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.