Yasak Elma Başrol Oyuncusuna Polis Kelepçesi! Çıkan Kavgada Lila Gözaltında

Yasak Elma dizisinin eski oyuncularından biri olan Lila karakteriyle bilinen Ayşegül Çınar ev sevgilisi Furkan Çalıkoğlu’nun bulunduğu restoranda kavga çıkınca sevgilisinin elindeki bıçağı ile etrafa saldırdığı gözlemlendi. Devreye giren Özel Hareket polislerinin Yasak Elma oyuncuya kelepçe takarak gözaltına alması dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz ay içerisinde sezon finali yapan Yasak Elma dizisinde eski oyunculardan biri olan ve Lila karakterine can veren Ayşegül Çınar, polis tarafından kelepçe takılarak gözaltına alınması olayı magazin gündeminde ilk sırada yerini aldı.

Gece saatlerinde İstanbul’un Beyoğlu semtinde bir otelin restoranında sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile beraber olarak Ayşegül Çınar, saat 03.00 sıralarında henüz nedeni belli olmayan bir sebep yüzünden bulunduğu restoran bir anda karıştı.

Yasak Elma Başrol Oyuncusuna Polis Kelepçesi! Çıkan Kavgada Lila Gözaltında

Çıkan kavga sonrasında Furkan Çalıkoğlu’nun elindeki bıçakla çevredekilere saldırması gözlerden kaçmazken 5 otel çalışanı ile beraber olay yerine anında müdahaleye gelen 7 polis memuru da yaralandı. Çıkan olayların hemen ardından Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu tutuklanarak karakola götürüldü.

Yasak Elma Başrol Oyuncusuna Polis Kelepçesi! Çıkan Kavgada Lila Gözaltında - Resim : 2

O esnada parmak izinin alınması için polis tarafından dışarı çıkartılan Çınar ilk açıklamasında, “Bir anda mekanda otururken bizimde ne olduğunu anlayamadığımız olaylar cer etti. Furkan’ın kafasına şişe geldi.” dedi. Çınar, uyuşturucu iddialarına ise “Siz deli misiniz?” diyerek yanıt verdi.

Yasak Elma Başrol Oyuncusuna Polis Kelepçesi! Çıkan Kavgada Lila Gözaltında - Resim : 3

Yasak Elma Başrol Oyuncusuna Polis Kelepçesi! Çıkan Kavgada Lila Gözaltında ile ilgili etiketler Yasak Elma ayşegül çınar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.