Yargı dizisinden ayrılık haberleri peş peşe geliyor! Önce Ceylin şimdi de Savcı Pars!

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizilerinden Yargı’da yaprak dökümü yaşanıyor. Hikayesi ve senaryosu ile adından söz ettiren ve kısa zamanda en çok izlenen yapımlardan biri olan Yargı dizisi oyuncularının aşk hayatı izleyenlerde şok etkisi yaratıyor.

Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Yargı dizisi göze geldi. Dizide ‘Ceylin’ karakterine hayat veren Pınar Deniz bir süre kadar öncesinde Yiğit Kirazcı ile olan ilişkisini noktalarken bir diğer üzücü haberde ‘Pars’ karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak’tan geldi.

Yargı'da Neler Oluyor?

Her hafta izlenme rekorları kıran Yargı dizisinin sevilen karakterlerinden Savcı Pars’a hayat veren Mehmet Yılmaz Ak’ın sevgilisi Nazlı Çetin’den ayrıldığı belirlendi. Oyunculuk yapan ve aynı zamanda 2019 Miss Turkey finalisti olan Nazlı Çetin ile fikir anlaşmazlığı yaşayan Mehmet Yılmaz Ak ikilisinin sosyal medyada birlikte aynı karede yer aldıkları fotoğrafları kaldırdıkları gözlemlendi.

Yargı dizisinden ayrılık haberleri peş peşe geliyor! Önce Ceylin şimdi de Savcı Pars!

Savcı Pars karakteriyle herkesi kıza zamanda kendisine hayran bırakan oyuncunun özel hayatından gelen bu haberin birkaç hafta öncesinde de Pınar Deniz’in sevgilisi Yiğit Kirazcı ile olan ilişkisini noktalaması çok konuşulmuştu. Ekranların en çok beğenilerek izlenen dizisinde yaşanan bu gelişmeler ‘Yargı’da neler oluyor?’ sorusunu akıllara getirmişti.

Yargı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ceylin’i aklayabilmek adına her şeyi göze alan Ilgaz için Niyazi’nin ölümü şok etkisi yaratıyor. Ilgaz ve Ceylin de hem adli hem de vicdanen büyük bir vakanın içerisinde kendilerini buluyor. Yekta da ortaya çıktığı gibi hayatına son veren Niyazi’nin hemen ardından Ilgaz ve Ceylin’in savunmalarının zayıfladığının farkına varıyor.

Yargı dizisinden ayrılık haberleri peş peşe geliyor! Önce Ceylin şimdi de Savcı Pars! - Resim : 2

Şimdi davasına daha çok asılmak adına gereken bilgileri toplamak ve bunları delillerle kuvvetlendirmek sırası tamamen O’na gelmiştir. Ancak herkesi şok edecek beklenmedik bir hamlenin onların cephesinden geleceğinin henüz farkında değillerdir.

Davayı kazanmak adına varını yoğunu ortaya koyan Ilgaz’ı zor günler beklemektedir. Bir yandan kendi başına buyruk, Yekta’yı alt edecek ipuçlarının peşinde olan Ceylin’i dizginlemeye çalışırken diğer yandan da hukuk çerçevesi içerisinde kalmak durumunda olan Ilgaz zor bir kararın eşiğindedir.

Yargı dizisinden ayrılık haberleri peş peşe geliyor! Önce Ceylin şimdi de Savcı Pars! ile ilgili etiketler Yargı Pınar Deniz ceylin savcı pars
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.