Yalnız Kurt ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Süper Baba, Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat ve Sen Anlat Karadeniz gibi izlenme rekorları kıran dizilerin yönetmeni Osman Sınav’dan Yalnız Kurt dizisi geliyor. İzleyenlerde şimdiden Yalnız Kurt ne zaman, hangi kanalda başlıyor sorusunun yanıtını arıyor. İşte, Yalnız Kurt dizisi oyuncu kadrosu.

Ünlü yönetmen Osman Sınav sonunda Kurtlar Vadisi’ni bile gölgede bırakacak yeni bir dizi projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Son olarak izlenme rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz dizisiyle oldukça beğenilen yönetmen bu sefer de Yalnız Kurt ile piyasayı sallamayı düşünüyor.

Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile oldukça merak edilen Yalnız Kurt dizisinde Cihan Ünal’ın Davut karakteri ile yer alacağı daha önceden belli olmuştu. Bununda yanında dizide Yalnız Kurt lakaplı karaktere ise genç oyuncu Hasan Denizyaran hayat verecek.

Yalnız Kurt ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Yalnız Kurt Ne Zaman Başlıyor?

Osman Sınav’ın yönetmen koltuğunda oturacağı Murat Koca ve Alper Eze’nin hikayesini yazacağı Yalnız Kurt dizisi ilk bölümü ile 28 Ocak Cuma akşamında ATV ekranlarında yayınlanacak. Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise Davut karakteri ile Cihan Ünal ve Alpay Kurtdoğlu karakterini canlandıracak Hasan Denizyaran olacak.

Yalnız Kurt Dizi Hikayesi

Yaşanılan dünyanın perde arkasında neler olduğuna ışık tutacak bir hikayeyi konu alacak Yalnız Kurt dizisi Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleden bahsedecek. Yalnız Kurt isimli dizide günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detayları da yer alacak.

Yalnız Kurt ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 2

Ülke sınırlarını değiştirmek, ülkeleri parçalamak, hükümetlere darbe yapmak, kukla yönetimler kurmak, ekonomik sorunlar çıkartmak, etkin ayrımcılık ile insanları birbirine düşman etmek, terör örgütleri ve cemaatler vasıtasıyla da bir ülkeyi karıştırmak için yapılan tüm küresel planlar Yalnız Kurt dizisinin konusunu oluşturacak.

 

Yalnız Kurt ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler yalnız kurt cihan ünal osman sınav Hasan Denizyaran
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.