Yalnız Kurt Dizisinde FETÖ'nün Adı Fettah Dahhak Oldu! Dahhak kimdir, kim oynuyor?

Osman Sınav'ın Yeni Dizisi Yalnız Kurt Cuma akşamı başlıyor. Terör örgütleri ile savaşacak olan Altay'ın Fettah Dahak adında bir Amerikan ajanı ile mücadelesinin anlatılacağı dizi için beklenti büyük. Peki Fettah Dahhak kimdir? Dahhak'ı kim oynuyor? İşte detaylar...

Yalnız Kurt Dizisi ile ilgili beklentiler giderek artıyor. Kurtlar Vadisi, Deli Yürek gibi önemli dizilerin altında imzası bulunan Osman Sınav'ın yeni dizisi 28 Ocak Cuma akşamı ilk bölümü ile ekrana merhaba diyecek.

ATV'nin de bu sezonun en önemli dizisi olarak fragmanlarını çokça gösterdiği Yalnız Kurt dizisinde Fettah Dahhak karakteri de şimdiden ilgi çekmeye başladı. Başrol karakteri Altay'ın mücadele edeceği Fettah Dahak dizide terör örgütü FETÖ'nün adı olacak.

Fettah Dahhak kimdir soruları da merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan ilk bölüm fragmanında Yalnız Kurt Altay'ın notunda Fettah Dahhak isminişn yazılı olması merak uyandırdı. Amerikalılar hesabına çalışan bir ajan olan Dahak İran mitolojisinde insan beyni yiyerek beslenen büyük yılan olarak biliniyor.


Yalnız Kurt Fettah Dahhak'ı Kim Oynuyor?

Yalnız Kurt dizisindeki Fettah Dahhak'ı kimin oynadığı henüz açıklanmadı. Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Murat Han, Polat Bilgin yer alıyor. 

Yalnız Kurt 1. bölümü 28 Ocak Cuma ATV ekranlarında olacak. 

 

 

 

Yalnız Kurt Dizisinde FETÖ'nün Adı Fettah Dahhak Oldu! Dahhak kimdir, kim oynuyor? ile ilgili etiketler yalnız kurt fettah dahhak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.