Yalı Çapkını 4. bölüm izle! 14 Ekim Star TV canlı yayın izle

Star TV 14 Ekim yayın akışı belli oldu. Cuma akşamında Star TV ekranlarında Yalı Çapkını dizisi 4. bölüm ile izleyicisinin karşısında olacak. İşte, Star TV canlı yayın Yalı Çapkını 4. bölüm izle…

Star TV 14 Ekim yayın akışında bu akşam Yalı Çapkını dizisi 4. bölüm ile ekranlara gelecek. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını dizisi son bölümünde; Ferit’in iş yerine alışma süreci ve Seyran ile olan atışmaları devam etmektedir. İstanbul’a gelen Kazım’da ilk olarak Halis Ağa’yı ziyarette bulunur.

Zaman geçerken Korhan ailesinin alışkanlıklarını iyiden iyice öğrenen Seyran, İfakat ve Orhan’ın arasında olanlara istemeden de olsa şahitlik yapmak durumunda kalmıştır. Asuman’ın ameliyatı başta Fuat olmak üzere Korhanlar’ı yeniden bir araya getirir. Seyran, hiç beklemediği bir anda kendisini büyük bir sürprizin içerisinde bulur.

Yalı Çapkını 4. bölüm izle! 14 Ekim Star TV canlı yayın izle

Yalı Çapkını Son Bölümde Neler Yaşandı?

Düğünden sonra İstanbul’a gelen Seyran; hem Korhanların düzenine alışmaya hem de yeni ailesini benimsemeye çalışmaktadır. Halis Ağa’nın ise aklında Ferit ile ilgili yeni bir plan vardır. Antep’te Suna hakkında çıkan söylentiler Kazım’ı sinirlendirir ve bir karar almaya iter.

Yalı Çapkını Son Bölümünü İzlemek İçin Tıklayınız

Star TV 14 Ekim 2022 Yayın Akışı

18.15: Star Haber
19.00: Çok Güzel Hareketler 2
20.00: Yalı Çapkını 4. Bölüm
00.15: Gecenin Ucunda

Yalı Çapkını 4. bölüm izle! 14 Ekim Star TV canlı yayın izle ile ilgili etiketler Star TV Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.