Yakup TV kimdir, gerçek ismi ne, kaç yaşında, nereli?

Yakup TV, TikTok ve sosyal medya platformlarında kendine özgü yayınlarıyla tanınan ve araştırılan bir fenomen olarak öne çıkıyor. TikTok hesabı üzerinden canlı yayınlar yaparak İstanbul'daki çeşitli yemek restoranlarını ziyaret edip, para ödemeden kaçan ve dışarıdan yemek sipariş verip parasını iade alıp yemeği yemesiyle gündeme geliyor. Bu çerçevede 'Yakup TV kim?' veya 'Yakup TV gerçek ismi ne?' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Yakup TV kimdir, gerçek ismi ne, kaç yaşında, nereli?

Yakup TV, özellikle TikTok ve diğer sosyal medya platformlarında dikkat çeken ve merak uyandıran özgün içerikleriyle bilinen bir kişilik olarak öne çıkıyor. Kendine özgü yayınlarıyla tanınan Yakup TV, İstanbul'daki çeşitli yemek restoranlarını ziyaret ederek canlı yayınlar yapmakta ve ilginç bir şekilde para ödemeden kaçmaktadır. Ayrıca, dışarıdan yemek siparişi verip parasını iade alarak bu eylemi gerçekleştirmesiyle de gündeme gelmektedir. Peki, Yakup TV kimdir? Yakup TV gerçek ismi ne? Yakup TV kaç yaşında? Yakup TV nereli? İşte, Yakup TV hakkında merak edilen ayrıntılar...

Yakup TV kimdir, gerçek ismi ne, kaç yaşında, nereli?

YAKUP TV'NİN GERÇEK İSMİ NE?

Yakup TV'nin gerçek ismi Yakup Şahkulubey'dir.

YAKUP TV KİMDİR?

Yakup TV, gerçek adıyla Yakup Şahkulubey, 1998 yılında Mardin'de dünyaya geldi. Sosyal medya platformlarındaki etkileyici varlığı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yakup, "Yakup TV" adını verdiği kanalında özellikle canlı yayınlarda yaptığı ilginç ve eğlenceli içeriklerle tanınıyor.

YAKUP TV NE YAPTI?

Yakup TV'nin kendine özgü bir tarzı bulunuyor. TikTok hesabı üzerinden canlı yayınlar yaparak İstanbul'daki çeşitli sektörlerdeki mekanları ziyaret ediyor. Yemek mekanlarından berberlere, giyim mağazalarından diğer işletmelere kadar birçok farklı alanda yayınlar gerçekleştiriyor. Canlı yayınlarda mekanlarda yemek yiyen Yakup, içecekler içiyor, yeni giysiler deniyor ve ardından mekan sahiplerine ücretsiz reklam yaptığını söyleyerek mekanlara para ödemeden kaçıyor.

YAKUP TV'YE NE OLDU?

Yakup TV'nin cesur girişimi zaman zaman olumsuz tepkilerle karşılaşıyor. Hatta, bazen saldırıya uğrayıp dayak yemek veya hakaretlere maruz kalmaktadır.

YAKUP TV NERELİ?

TikTok'un ünlü fenomeni Yakup TV,  Mardin doğumludur.

YAKUP TV TİKTOK HESABI!

Yakup TV'nin TikTok hesabının adı @yakuptv.1'dir.

Yakup TV kimdir, gerçek ismi ne, kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.