Yakışıklı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

3 Kasım Star TV yayın akışında yer alan Yakışıklı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yakışıklı hangi kanalda? Yakışıklı oyuncuları kimlerdir?

3 Kasım Star TV yayın akışında yer alan Yakışıklı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Yakışıklı filmi 1987 yılında vizyona girmiştir.

Yakışıklı Filminin Konusu Nedir?

Selim, kamyonetle gazete dağıtan genç bir adamdır. Telsiz kullanan bir arkadaşına özenen Selim, bir telsiz alıp konuşmalar yapmaya başlar. Yakışıklı konu ile kendisini tanıtan Selim, buradan yaptığı görüşmelerle hayatının aşkını bulur. Selim, kızla başlayan ilişkilerini bir süre sonra evlilik ile taçlandırmak ister. Ancak maddi olarak zorluk yaşayan iki gencin ailesi, bu evliliğin gerçekleşmesine karşı çıkar. Ne olursa olsun birbirlerinden vazgeçmemeye kararlı olan Selim ve sevgilisi, önlerine çıkan zorluklara karşı birlikte mücadele etmeye çalışır.

Yakışıklı Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Orhan Aksoy

Oyuncular: Kemal Sunal, Ayşegül Uygurer, Tuncer Sevi

Tür:  Komedi

Yapım Yılı: 1987/ 1s 26dk

Yakışıklı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Star TV yakışıklı filmi izle konusu nedir oyuncuları kimdir kaç yılında çekildi hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.