Yahşi Batı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çeklmiştir?

18 Ağustos FOX TV yayın akışında yer alan Yahşi Batı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yahşi Batı hangi kanalda? Yahşi Batı oyuncuları kimlerdir?

18 Ağustos FOX TV yayın akışında yer alan Yahşi Batı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Yahşi Batı 2010 yılında vizyona girmiştir..

YAHŞİ BATI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

19. Yüzyıl'da özel bir görev kapsamında padişah tarafından Amerika'ya gönderilen iki Osmanlı yetkilisi Aziz Bey ve Lemi Bey trenle yaptıkları yolculuk esnasında yanlarında taşıdıkları değerli elması, treni durduran haydutlara kaptırırlar. Sonrasında hem elması bulmak hem de çalınan paralarını toparlamak için para kazanmanın yollarını arayan ikili dönemin revaçta olan işlerinden birine atılırlar. Kasabalarda aranan azılı suçluluların peşine düşüp ödül avcısı olan ikilinin maceralı yolculuğu sadece bunlarla sınırlı kalmaz. Yaşadıkları kasabada başlarına türlü dertler açan ikiliyi fazlasıyla eğlenceli maceralar beklemektedir.

Yahşi Batı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çeklmiştir?

YAHŞİ BATI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak

Oyuncular: Cem Yılmaz, Ozan Güven, Demet Evgar

Tür: Western, Komedi

Yapım Yılı: 1 Ocak 2010

Yahşi Batı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çeklmiştir? ile ilgili etiketler Fox TV Yahşi Batı filminin konusu nedir oyuncuları kimler nerede çekildi yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.