WhatsApp'ın bu yeni özelliği sayesinde mesaj gizlemek mümkün! Mesajları gizlemek için bu kodu almanız gerekiyor...

Meta'nın sahibi olduğu WhatsApp, kullanıcılarına kilitli sohbetlerini daha fazla gizlilikle koruma imkanı sunan bir güncelleme getiriyor.

WhatsApp, kullanıcılarına daha fazla gizlilik ve güvenlik sağlamak amacıyla kilitli sohbetlerini gizlemek için yeni bir özellik tanıttı. Artık kullanıcılar, kilitli sohbetlerinin görünür olmasının önüne geçmek için istedikleri bir gizli kodu kullanabilecekler.

WHATSAPP MESAJLARINIZI GİZLEMEK İÇİN KENDİNİZE ÖZEL BİR KOD ALMANIZ GEREKECEK

Meta tarafından sağlanan örneklerde görüldüğü gibi, bu gizli kodlar harf, sayı, özel karakterler ve hatta emoji içerebilir. Kullanıcılar, belirledikleri bu özel şifreyi WhatsApp'ın arama çubuğuna girdiklerinde kilitli sohbetlerine ulaşabilecekler. Bu özellik, telefonunuza göz atan kişilerin dahi kilitli sohbet klasörünüzün varlığını öğrenmelerini engelleyerek, kullanıcıların daha fazla gizlilik kontrolü sağlamasına olanak tanıyor.

WhatsApp aynı zamanda, kilitli sohbetleri görünür hale getirme seçeneğini de sunuyor. Meta tarafından satın alındıktan sonra WhatsApp, kullanıcılara mayıs ayında tanıtılan kilitli sohbetlerle, parmak izi, yüz taraması veya şifre kullanarak sohbetleri koruma özelliği sunmuştu. Yeni gizli kod özelliğinin yanı sıra, WhatsApp şimdi sohbeti uzun süre basılı tutarak kilitli hale getirme seçeneğini de ekleyerek kullanıcı deneyimini daha da geliştiriyor.

Meta, bu güncellemeyi bugünden itibaren dağıtmaya başlıyor ve dünya genelinde kullanıma sunulması birkaç ay sürecek. Bu güncelleme, WhatsApp kullanıcılarına daha fazla gizlilik ve güvenlik seçeneği sunarak iletişim deneyimlerini daha kişisel ve güvenli kılacak.

WhatsApp'ın bu yeni özelliği sayesinde mesaj gizlemek mümkün! Mesajları gizlemek için bu kodu almanız gerekiyor... ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.