WhatsApp güncellemesi neleri değiştirdi? Kişiler nasıl bulunur? Durum nasıl geri getirilir?

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp hikayeler güncellemesini bugün kullanıcılarıyla paylaştı. Bu yeni güncelleme ile "durum" ve "kişiler" sekmeleri kaldırıldı. Peki "kişiler" nerede, "durum" nasıl geri getirilir? Çoğu kullanıcının tepki gösterdiği bu yeni özellik nasıl çalışıyor?

WhatsApp, SnapChat'e benzeyen hikaye özelliğini devreye soktu. Bu yeni güncelleme ile "durum" ve "kişiler" sekmeleri kaldırıldı. Peki "kişiler" nerede, "durum" nasıl geri getirilir?WhatsApp kişiler nerede? İşte tüm detaylar...

WhatsApp'ın gece geç saatlerde Türkiye'deki kullanıcıların hizmetine soktugu uygulama sonrası, tüm kullanıcıların durumları silindi. Dakikalarca kişilerini arayan kullanıcılar güncellemeye isyan etti.
WhatsApp'a gelen hikayeler özelliği sayesinde bundan sonra Snapchat ve Instagram’da olduğu gibi 24 saat içinde silinen fotoğraf, video ve GIF'ler kullanılacak.

58ad9697a781b607f4563c16

Güncellemeyle Uygulamada "kişiler" sekmesi ortadan kaldırılırken bu simge yerine hikaye özelliğinin bulunduğu "durum" geldi.

Kişiler sekmesi ise daha önceden grup oluşturmak için kullanılan sohbet simgesine taşındı.
Whatsapp’ta profil fotoğrafınızın yanında + işaret olacak. Bu işarete tıklandığında Whatsapp telefon rehberinizdeki kişilerin güncellemelerini gösterecek.

Aynı zamanda sizin paylaştığınız fotoğraflarınız arkadaşlarınıza iletildiği gibi, yapılan yorumlara da ulaşabileceksiniz.

Aynı Instagram'daki gibi Whastapp'ın bu özelliği de 24 saat sonra otomatik olarak silinecek. Ancak kullanıcılar mesajlaşma platformunun 'sosyal medya' gibi kullanılacak olmasına tepkili.

Dünya üzerinde bir milyardan fazla kullanıcısı bulunan dev mesajlaşma ağının yaptığı güncelleme büyük tepki topladı. Konuyla ilgili bir açıklama bekleyen kullanıcılar durumlarını geri istiyor.

Öte yandan benzer bir uygulamaya sahip Instagram da sunduğu güncellemelerle platformunu büyütmeye devam ediyor.

58b00e9940201211e88a538c

Instagram ilk olarak Snapchat'e rakip olarak geliştirdiği Instagram Hikayeler özelliğiyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Daha sonrasında kullanıcıların canlı yayınlar gerçekleştirmesine imkan tanıyan canlı yayın özelliğini kullanıma sunmuştu.

WhatsApp güncellemesi neleri değiştirdi? Kişiler nasıl bulunur? Durum nasıl geri getirilir? ile ilgili etiketler WhatsApp whatsapp kişiler whatsapp durum nasıl geri getirilir?
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.