Vucüduna 3 kurşun isabet eden Rıza Baba yol ayrımında! Arka Sokaklar'da Zafer Ergin için yolun sonu!

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'da senaristler zor durumda kaldı. Her yeni bölümün birbirine benzemesi sonrasında iyice çaresizlik içine düşülürken bir kez daha Rıza Baba karakterinin ayrılığı gündeme geldi. Diziye son olarak Ali karakterini canlandıran Alp Korkmaz veda etmişti.

Yılbaşı nedeniyle iki haftalık bir aranın verileceği Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle 14 Ocak Cuma akşamında izleyenlerinin karşısında olacak. Tabi ki o zamana kadar da heyecanlı bekleyiş Rıza Baba için yeniden başlayacak.

31 Aralık akşamında yılbaşı nedeniyle yayınlanmayan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü gelecek hafta Cuma akşamında yine olmayacak. Herkes Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Baba’nın son durumunu merak ederken az daha beklemek durumunda kalacak.

Vucüduna 3 kurşun isabet eden Rıza Baba yol ayrımında! Arka Sokaklar'da Zafer Ergin için yolun sonu!

Son bölümde Rıza Baba için ayrılık vaktinin artık geldiğini düşününler heyecanla yılbaşı arasının bitmesini beklerken Zafer Ergin’in canlandırdığı karakterin son durumu biraz izleyenleri üzecek. Toplamda vücuduna 3 kurşun isabet eden ve sonrasında ağır yaralanan Rıza Baba’nın Arka Sokaklar’a veda sinyalleri izleyenlerin gözyaşlarına sebebiyet verecek.

Senaryoda evinden çıktıktan sonra suikasta uğrayan Rıza Baba henüz kimliği belirlenemeyen biri tarafından 3 el kurşun atışlarına maruz kalır.

Vucüduna 3 kurşun isabet eden Rıza Baba yol ayrımında! Arka Sokaklar'da Zafer Ergin için yolun sonu! - Resim : 2

Arka Sokaklar’ın yeni bölüm fragmanında ne kadar Zafer Ergin’in ayrılığına işaret eden anlar olsa da bunun sadece heyecan yaratan bir sahne olduğunu düşünenler de bulunmakta.

 

Vucüduna 3 kurşun isabet eden Rıza Baba yol ayrımında! Arka Sokaklar'da Zafer Ergin için yolun sonu! ile ilgili etiketler Zafer Ergin Arka Sokaklar rıza baba
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.