Videolarda hedef göstermişti! İşte Hüseyin Çevik'in Ramazan Hoca ile ilgili binlerce kişinin izlediği sözleri

Diyarbakırlı Ramazan Hoca İstanbul'da vahşice katledilmişti. Daha önce Hüseyin Çevik isimli bir sosyal medya kullanıcısının Ramazan Hoca'yı hedef alan videosu gündeme oturdu.

Diyarbakır’da halk arasında “Filozof Ramazan” diye bilinen Ramazan Pişkin İstanbul'da öldürüldü.

Cinayetle ilgili soruşturma devam ederken Ramazan Pişkin, çocukluğundan beri İslam’ı araştırıp, dini kitaplar okuduğu ortaya çıkmıştı.

Diyarbakırlı 47 yaşındaki Ramazan Pişkin, kendini İslamiyet’e adamış. Küçük yaşlardan beri İslam’ı araştırıp dini kitaplar okuyan Ramazan Pişkin, bir süre sonra çevresinden “Deli” damgası yemeye başladı. Hiç kimseyi umursamayan Ramazan Pişkin, küçük yaşlardan araştırıp öğrendiği bilgileri Ulu Cami’de vatandaşlara anlatmaya başladı.

HÜSEYİN ÇEVİK TARAFINDAN HEDEF GÖSTERİLMİŞ


İstanbul’da bıçaklanarak cinayete kurban giden Ramazan Pişkin'in daha önce Hüseyin Çevik tarafından kısa bir süre önce hedef gösterildiği ortaya çıktı.


Çevik'in "YER6 kanalı neyin peşinde! Diyarbakırlı Ramazan tehlikesi! Hüseyin Çevik" başlıklı videosunda Ramazan Hoca'yı hedef aldığı görüldü.

Videolarda hedef göstermişti! İşte Hüseyin Çevik'in Ramazan Hoca ile ilgili binlerce kişinin izlediği sözleri ile ilgili etiketler Ramazan Pişkin Diyarbakırlı Ramazan Hoca