Venezuela deprem videosu izle! Venezuela deprem anı!

Amerikan Jeolojik Araştırmalar Merkezi, Venezuela’da 7 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Venezuela deprem videosu izle! Venezuela deprem anı ve depremle ilgili bilgiler bu haberde...

Amerikan Jeolojik Araştırmalar Merkezi, Venezuela’da 7 büyüklüğünde bir deprem olduğunu açıkladı. İnsanı dehşete düşüren Venezuela deprem videosu izle! Venezuela deprem anı haberimizde yer alıyor.

Venezuela deprem videosu izle! Venezuela deprem anı!

Amerikan Jeolojik Araştırmalar Merkezi, Venezuela’da 7 büyüklüğünde bir deprem olduğunu duyurdu. Başkent Caracas’ta binalar boşaltılıyor. Venezuela'nın Irapa kentinin 22 kilometre güneybatısında meydana gelen depremde ölü ya da yaralı olup olmadığı henüz açıklanmadı.

Depremin ardından Pasifik Uyarı Merkezi tsunami uyarısı yaptı.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde depreme bir süper markette yakalanan insanların yaşadığı büyük korku gözüküyor.

 

 

 

Venezuela deprem videosu izle! Venezuela deprem anı! ile ilgili etiketler Venezuela deprem anı izle venezuela depremi izle
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.