Valve yeni bir Half-Life üzerinde mi çalışıyor? Steam Deck ile birlikte gelebilir

Valve’nin ünlü tasarımcısı Greg Coomer verdiği bir röportajda, çalışanı olduğu Valve’nin önemli 2 oyun üzerinde çalıştığı ve bu oyunlardan bir tanesinin tüm oyun dünyasını derinden sarsacak bir isim olduğunu belirtti. Takipçilerinin, yeni çıkan Steam Deck oyun konsolunun hem reklamı için, hem de efsane oyun serisine yeni bir soluk getirmek adına bir beklentisi oluştu.

Half-Life serisinin ilk oyunu 1998 yılında yayınlanmasına rağmen günümüzde halen popüler ve oyuncular tarafından oynanıyor. Yıllar geçmesine rağmen oynanabilirliğinden ve isminden hiçbir şey kaybetmeyen bu yapım, yeni bir şekil ve yeni bir platformda karşımıza çıkabilir. 

Valve’nin tasarımcısı Greg Coomer’ın yaptığı röportajda, oyunların isimlerini veya çıkış tarihleri hakkında bir bilgi vermedi. Röportajında bahsettiği ‘’çıkacak oyunların özellikle birinin tüm oyun dünyasını derinden sarsacak türden’’ şeklindeki açıklaması oyuncuların aklına Half-Life'ı getirdi.

Daha önce Valve, oyun dünyasına taşınabilir bir konsol ile dahil olacağını duyurmuştu. 25 Şubat 2022 tarihinde Steam Deck isimli bu oyun konsolu piyasa sürüldü. Röportajla birlikte Steam Deck’in reklamı için, yeni Half-Life söylentileri daha da belirginleşti.

Valve yeni bir Half-Life üzerinde mi çalışıyor? Steam Deck ile birlikte gelebilir

STEAM’IN PATRONU KENDI ELLERIYLE DAĞITTI

Daha önce Reddit kullanıcıları ön siparişle sahip oldukları Steam Deck’leri bizzat Steam’in patronu Gave Newell’den teslim aldıklarından bahsetmişlerdi. Kullanıcılar bu durumun ilgi çekilmesi için yalan haber yapıldığını düşündü. Dağıtıma çıkan yeni nesil taşınabilir oyun konsolunun gerçekten Gabe Newell tarafından dağıtıldığını Valve paylaştığı video ile doğruladı.

Gabe Newell tarafından kullanıcılara ulaşan cihazlar ekstra olarak Newell imzası taşıyor. 

Valve yeni bir Half-Life üzerinde mi çalışıyor? Steam Deck ile birlikte gelebilir - Resim : 2

 

Valve yeni bir Half-Life üzerinde mi çalışıyor? Steam Deck ile birlikte gelebilir ile ilgili etiketler valve half life Steam Deck greg coomer gabe newell
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.