Vakalar en çok hangi illerde azaldı? Bakan Koca duyurdu

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Covid 19 salgınının 3-9 Temmuz haftasında vaka sayısı en çok azalan şehirleri açıkladı. Bakan Koca ayrıca son bir haftanın insidans haritasını da paylaştı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, koronavirüs salgınında 3-9 Temmuz haftasında vaka sayısı en çok azalan şehirleri açıkladı. Bakan Koca ayrıca son bir haftanın insidans haritasını da yayımladı.

Vakalar en çok hangi illerde azaldı? Bakan Koca duyurdu

Bakan Koca'nın duyurusuna göre; son bir haftada vaka sayısı en çok azalan iller; Kars, Erzurum, Isparta, Kütahya ve Çorum oldu. İllerin 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritası da güncellendi.

Vakalar en çok hangi illerde azaldı? Bakan Koca duyurdu - Resim : 2

Koca ayrıca, "Aşı ile umudumuz artıyor. Henüz olmadıysanız aşınızı bir an evvel olun." mesajını da paylaştı.

 

Vakalar en çok hangi illerde azaldı? Bakan Koca duyurdu ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs salgını insidans haritası 3-9 Temmuz vaka sayısı en çok azalan iller
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.