Vahide Perçin'in Aldatmak Dizisindeki Rolü Çok Konuşulacak! Aldatmak Ne Zaman Başlıyor?

Vahide Perçin'in Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Hünkar karakteri uzun bir süre unutulmayacak. Üçüncü sezonun ortasında ayrıldığı diziden sonra 1,5 yıl ara veren Vahide Perçin yeni dizisi Aldatmak'da Güzide karakterini oynuyor. Aldatmak dizisinde saygın bir hakimi oynayacak oyuncu için yeni sezon bir milat olacak.

Aldatmak dizisi Perşembe akşamları ekrana gelmeye hazırlanıyor. Camdaki Kız, Mahkum ve Gelsin Hayat Bildiği gibi dizilerine rakip olacak dizinin başrolünde Vahide Perçin oynuyor. Hikayenin ve oyuncu kadrosu güçlü de olsa dizinin rekabete dayanıp dayanmayacağı belli değil. Peki Aldatmak dizisi konusu nedir, ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Güzide karakteri ile Aldatmak dizisinde rol alan Vahide Perçin, yeni sezonun en çok konuşulan isimlerinden olacak. Dizideki partneri Mustafa Uğurlu.

Vahide Perçin'in Aldatmak Dizisindeki Rolü Çok Konuşulacak! Aldatmak Ne Zaman Başlıyor?

Aldatmak dizisi konusu da ilgi çekici. Bir aile mahkemesi hakimi olan Güzide karakteri, kocası ve iki çocuğu ile mutlu bir aile olduklarını düşünürken, bir anda ortaya çıkan gerçekler ile dünyası başına yıkılacak. 5 yıldır kocasının diğer ailesinden habersiz bir şekilde yaşayan Güzide izleyiciyi kendisine hayran bırakacak.

ALDATMAK DİZİSİ OYUNCULARI

Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizide Vahide Perçin'den Bir Zamanlar Çukurova'daki Hünkar performansı bekleniyor.

Aldatmak dizisi 22 Eylül akşamı ATV'de olacak.

Vahide Perçin'in Aldatmak Dizisindeki Rolü Çok Konuşulacak! Aldatmak Ne Zaman Başlıyor? ile ilgili etiketler vahide perçin aldatmak güzide
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.