Uzaktan eğitim ne zaman bitecek? Online eğtim süresi ne kadar uzatıldı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?

Uzaktan eğitim ne zaman bitecek sorusunun yanıtı haberimizde. Milli Eğitim Bakanlığı'nın son dakika açıklamasına göre uzaktan online eğitim süresi uzatıldı. Peki, online eğitim süresi ne kadar uzatıldı?

Uzaktan eğitim ne zaman bitecek, online eğitim süresi ne kadar uzatıldı sorularının yanıtı ve detaylar haberimizde.

UZAKTAN EĞİTİM NE ZAMAN BİTECEK?

Yüz yüze eğitimin hangi tarihe kadar ertelendiği Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Bilindiği üzere, 2020-2021 eğitim öğretim yılı, online şekilde başlamış daha sonra kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilmiş ancak artan vakalar nedeni ile yeniden online şekilde sürmüştü. İşte, yüz yüze eğitimin ertelendiği tarih bilgisi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada; "Okullarımızdaki yüz yüze eğitime verdiğimiz arayı, 15 Şubat 2021'e kadar uzatıyoruz." dedi.

 Özel okullar için yüz yüze eğitim açıklaması! Detaylar belli oldu -  Haberler Milliyet

MEB'DEN YÜZ YÜZE EĞİTİM GENELGESİ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ana sınıfları hariç, resmi ve özel anaokulları ile uygulama sınıflarında yüz yüze eğitime geçilmesine ilişkin genelge yayımladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un imzasıyla milli eğitim müdürlüklerine gönderilen genelgede, "Kovid-19 salgınının etkilerinin azaltılması ve halk sağlığının korunması kapsamında alınan tedbirler, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu tavsiyeleri doğrultusunda 14 Aralık 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında yeniden değerlendirilmiş ve ana sınıfları hariç kamuya ait okul öncesi kurumlarında yüz yüze eğitime başlanabileceği kararı alınmıştır" denildi.

Karar doğrultusunda; Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü’ne bağlı okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim gerçekleştirilebileceği bildirilen genelgede, "Velilerin talebine bağlı olarak il, ilçe milli eğitim müdürlüklerinin kararı doğrultusunda resmi anaokulları, özel eğitim anaokulları ve uygulama sınıflarında yüz yüze eğitime geçilebilecektir. Resmi okullardaki yüz yüze eğitimler, daha önce açıklanan ilgili yazılardaki esaslar doğrultusunda gerçekleştirilecektir. Yüz yüze eğitime geçecek olan resmi anaokulları, özel eğitim anaokulları ve uygulama sınıflarının ilgili il, ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından belirlenerek okul öncesi eğitim faaliyetlerinin gerçekleştirilebilmesi için gerekli tüm tedbirlerin zamanında alınması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim" ifadeleri yer aldı.

Uzaktan eğitim ne zaman bitecek? Online eğtim süresi ne kadar uzatıldı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı Milli Eğitim Bakanı uzaktan eğitim süresi
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.