Uyanış Büyük Selçuklu Yeni Bölümünde Gizemli Sır Açığa Çıkıyor! Ters Köşe Seyirciyi Şaşırtacak! İşte O Gizemin Perde Arkası

TRT 1’in yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca izleyici ekran başına toplayan yayınlandığı ilk zamanlardan bu yana zirveden inmeyen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 10 Mayıs Pazartesi akşamı 31 bölümüyle TRT ekranlarına geliyor.

TRT 1’in yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca izleyici ekran başına toplayan yayınlandığı ilk zamanlardan bu yana zirveden inmeyen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 10 Mayıs Pazartesi akşamı 31 bölümüyle TRT ekranlarına geliyor.

Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Selçuklu Hükümdarı Sultan Alparslan’ın vefatından sonra tahta geçen Sultan Melikşah ve oğlu Sencer'in hikayesini anlatan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanacak olan yeni bölümde bizleri neler bekliyor işte tüm ayrıntılar.

Büyük Tuzak Uyanış Büyük Selçuklu

 

Melikşah , Turanşahı hiç beklenmedik bir şekilde tuzağa düşürmüş ve onu taht şehrini ele geçirmeye hazırlanırken yakalamıştı. Bu tuzağı beklemeyen Turanşah bir anda kedini ölümün eşiğinde buldu. Melikşah'ın gazabından kurtulmak için ele geçirip hapsettiği  Sabbah ve Tekil 'i serbest bırakılması dâhilinde Melikşah 'a vermeyi önerecektir.

Melikşah Turanşah'ın bu teklifini kabul edecek mi Turanşah'i bağışlayacak mı Pazartesi akşamı merakla bekleniyor. Mitras, Kuvel'e geleceği sandığı Sultan Melikşah 'a pusu kurmuştu. Kuvel yolunda üzerine saldırmak için beklemekteydi. Melikşah 'in herkesin beklemediği  bu oyunu oynadığını fark ettiğinde ne tepki verecek.

Ayrıca Mitras, Hasan Sabbah, Faysal ve Tekiş'in Turanşah tarafından alıkonulduğunu öğrenecektir. Korunmasına çok ehemmiyet verdiği Melikşah'ı uğraştırması sebebiyle Kuvel'in kaderinin bağlı olduğu Şelemzar şehrinin önderleri tutsaklıktan kurtarmak için harekete geçecektir.

Hasan Sabbah Ve Tekiş'in Tepkisi Nasıl Olacak 

 

Öte taraftan Mitras'a  parelel olarak Sabbahlar’ın tutsak kaldığı yeri öğrenecek olan Sencer, Sabbahları yakalayabilecek mi Sencer'i karşısında görürse Sabbah ve Tekin ne yapacak sorularının cevapları merakla bekleniyor. Sencer Faysal’dan Ayaz ve İlteber 'in intikamını alma olanağı sorusu da merak konusu oldu. Tüm bunların yanı sıra Melikşah,  Batinilerin ele geçirdiği Şelemzarı alıp tekrardan toprak bütünlüğü sağlayabilecek mi sorusu da merak uyandırdı.

Büyük hedefi Kuvel Kalesi'ni fethedip babası Sultan Alparslan’ın işaret ettiği ilahi mefkure için davasına devam edecek mi sorularının sonucu Pazartesi akşam yayınlanacak bölümde ekranda olacak.

Selçuklu kadrosunda Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tugutlu, Sevda Erginci,Mehmet Özgür,Cemal Toktaş, Sezin Akbaşoğulları, Ali Gözüşirin, Çiğdem Onat, Murat Garipoğlu, Erdem Akakçe gibi isimler yer alıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Yeni Bölümünde Gizemli Sır Açığa Çıkıyor! Ters Köşe Seyirciyi Şaşırtacak! İşte O Gizemin Perde Arkası ile ilgili etiketler uyanış