Ünlü spor dergisinin ilk trans modeli oldu!

Brezilyalı Valentina Sampaio, dünyaca ünlü Sports Illustrated'in her yıl yayınladığı Swimsuit dergisinde yer alan ilk transeksüel model oldu...

Dünyaca ünlü spor dergisi Sports Illustrated, tarihinde bir ilke imza attı. Brezilyalı trans model Valentina Sampaio'ya mayo sayısında yer verdi.

Sampaio, derginin özel sayısında yer alacak olmaktan onur duyduğunu belirtirken, bu gelişmenin LGBTİ'ler için ne kadar önemli olduğunu bildiğini ve bunun kendisine büyük mutluluk verdiğini ifade etti.

Ünlü spor dergisinin ilk trans modeli oldu!

Konuyla ilgili kişisel Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Sampaio, "Gerçekte kim olduğumu gördüğünüz ve buna saygı duyduğunuz için teşekkür ederim SI. Her şeyden önce insan olduğumu anladığınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

VICTORIA'S SECRET İÇİN DE PODYUMA ÇIKMIŞTI

Sampaio, henüz 23 yaşında olmasına rağmen birçok bariyeri yıkmayı başardı. Sampaio, Vogue Paris'in kapağında yer alan ve iç giyim devi Victoria's Secret için podyuma çıkan ilk trans kadın olmuştu.

Ünlü spor dergisinin ilk trans modeli oldu! - Resim : 2

Ünlü spor dergisinin ilk trans modeli oldu! ile ilgili etiketler Victoria’s Secret Valentina Sampaio
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.