Ünlü şarkıcı Merve Özbey anne oldu!

Geçtiğimiz sene iş insanı Kenan Koçak ile nikah masasına oturan Merve Özbey kısa bir süre sonra sosyal medya hesabı üzerinden hamilelik haberini vermişti. Hamilelik sürecini sağlıklı bir şekilde tamamlayan Özbey, nihayet bebeğini kucağına aldı. Özbey ve Koçak kızlarına Elif Özüm adını verdi.

Ünlü sanatçı Merve Özbey ve Kenan Koçak çiftinin bebekleri dünyaya geldi.

Ünlü şarkıcı Merve Özbey anne oldu!

Geçtiğimiz Şubat ayında evlenen Merve Özbey ve Kenan Koçak, dün gece Elif Özüm adını verdikleri kızlarını kucaklarına aldı. 9 ay önce sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarını sevindiren hamilelik haberini veren Özbey, dün akşam Üsküdar'da özel bir hastanede doğum yaptı.

Ünlü şarkıcı Merve Özbey anne oldu! - Resim : 2

Hastanenin başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu Özbey ve Koçak çiftinin kızları Elif Özüm hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Merve Özbey ile Kenan Koçak çiftinin bebeği, 47 cm ve 2.530 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz" 

MERVE ÖZBEY HAKKINDA

1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Merve Özbey İstanbul Teknik Üniversitesinde Türk Sanat Müziği eğitimi aldı. Özbey'i ilk keşfeden kişi ise ünlü şarkıcı Ebru Gündeş oldu. Bir kulüpte vokallik yapan Özbey'i dinlemeye giden Gündeş, gecenin sonunda Özbey'e, "Vokalim olmak ister misin?" diye sorunca ünlü şarkıcının adeta hayatı değişti. Özbey teklifi kabul etmesinin ardından Demet Akalın, Ferman Toprak, Bengü, Özcan Deniz gibi isimlere de vokallik yaptı.

Demet Akalın'ın bir albüm lansmanında ise  Erdem Kınay'la tanışma fırsatı yakaladı. Kınay, proje albüm yapacağını belirtti ve ardından Özbey'e demo kaydı yapıldı. 2012 yılında Kınay'ın çıkardığı albümünde ise "Duman" şarkısına eşlik etti. Söz konusu şarkı Özbey'in adının duyulması için önemli bir adım oldu. Ardından Özbey'de solo albüm yapmaya karar vererek şarkıcılık kariyerinde hızlı adımlarla yükseldi. 

 

 

 

Ünlü şarkıcı Merve Özbey anne oldu! ile ilgili etiketler Merve Özbey Hamile Bebek kenan koçak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.