Ünlü şarkıcı kadın koruma tuttu!

Son olarak yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Sevda Demirel, kendine kadın koruma tuttu. Önceki gün alışveriş merkezinde görüntülenen Demirel, koruması için "Sonuçta yalnız bir kadınım" ifadelerini kullandı.

Eski manken ve şarkıcı Sevda Demirel, önceki gün bir alışveriş merkezinde mağazaları gezerken görüntülendi. Köpeğini yanından bir an olsun ayırmayan Demirel'in tuttuğu özel koruması hakkında da konuştu.

KADIN KORUMA TUTTU

Şarkıcı, mağazaları dolaşırken kendisini adım adım takip eden kadının sorulması üzerine, "Kendisi korumam olur. Kendimi koruyabilirim fakat her zaman destek iyi olur diye düşündüm ve koruma tuttum. Sonuçta yalnız bir kadınım" dedi.

Yıllar önce bir programda Hande Ataizi'ye tokat atan Sevda Demirel, bu konunun yıllar sonra yeniden açılmasının muzdarip olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı kadın koruma tuttu!

Ünlü şarkıcı kadın koruma tuttu! ile ilgili etiketler Sevda Demirel Kapak
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.