Ünlü sanatçının sağlık durumu nasıl oldu?

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Erkal'ın tedavisinin sürdüğü hastaneden yapılan açıklamada, "Beyin kanaması ön tanısı ile salı gününden bu yana tedavisi devam eden ve yoğun bakımda uyutulan İbrahim Erkal'ın bugüne ait bulguları değerlendirildiğinde beyin ödeminin devam ettiği, hayati tehlikesinin sürdüğü izlenmiştir" denildi.

UYAN CANISI

İbrahim Erkal'ı ziyarete giden isimlerden biri de eski manken Emine Ün oldu. Emine Ün, 1990'lı yılların popüler şarkılarından "Canısı" ile ünlenen Erkal için, "Dualarımız seninle, uyan canısı" diye seslendi. "Canısı" adlı şarkıya çekilen klipte ve aynı isimli TV dizisinde başrol oynayan Ün, Instagram'da yayımladığı mesajda "Allahım önce eşine ve çocuklarına, yeni doğmuş bebeğine sonra tüm sevenlerine bağışlasın. Acil şifalar diliyorum. En kısa zamanda güzel haberlerini almayı ümit ediyorum. Dualarımız seninle" diye yazdı.

Ünlü sanatçının sağlık durumu nasıl oldu? ile ilgili etiketler ibrahim erkal sağlık durumu kritik oldu mu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.