Ünlü sanatçıdan bomba itiraf: "Yeter" demek için baskı ile evlendim!

Türk Sanat Müziği denilince akla ilk gelen sanatçılardan olan Emel Sayın, geçtiğimiz gün 'Aslı Şafak'la İşin Aslı' proframına konuk oldu. Özel hayatına dair çarpıcı açıklamalar yapan Sayın, 1979 yılında Selçuk Aslan ile evliliğine yönelik soruya, "Hiç yaşamamış olmak isterdim! 'Yeter!' demek için baskı ile evlendim" yanıtını verdi.

BloombergHT'de yayınlanan 'Aslı Şafak'la İşin Aslı' programının, 700. bölüm özel konuğu Emel Sayın oldu. Sayın, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"BANA BİR ŞEY KATMAYAN, GEREKSİZ BİR İLİŞKİYDİ"

Usta sanatçı, Aslı Şafak'ın "Hayatınızdan bir yılı silecek olsanız hangi yıl olurdu?" sorusu üzerine "1979... Orada benim hiç istemediğim başlayan bir hikaye var!" derken, sözlerine şöyle devam etti: Kayıp bir zaman... Hiç olmaması gereken bana hiçbir şey katmayan, gereksiz bir ilişkim oldu.

"YETER' DEMEK İÇİN BASKIYLA EVLENDİM!"

Emel Sayın ayrıca, "Bir şeylerden intikam almak için hırsımı yenemediğim için başlattığım bir şeydir o... Bir beraberlik, evliliğe giden bir şey olmaması gerekirdi. 'Yeter!' demek için baskı ile evlendim." ifadelerini kullandı.

ÜÇ DEFA EVLENDİ

Sayın, 1966'da İsmet Kasapoğlu ile evlenmişti. 1975'te boşanan ikili, bir yıl ayrı kaldıktan sonra 1976'da tekrar nikah masasına oturmuştu.

Kasapoğlu ile yollarını 1979'da ayıran Emel Sayın, 1979'un 20 Haziran'ında gazinocular kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Selçuk Aslan ile evlenmişti. Ancak ikili, 1981’de boşanmıştı.

Ünlü şarkıcı daha sonra 4 Haziran 1986 tarihinde Amerikalı David Younnes ile dünyaevine girmişti. İkili, 1999 yılında evliliklerini bitirmişti.

 

 

Ünlü sanatçıdan bomba itiraf: "Yeter" demek için baskı ile evlendim! ile ilgili etiketler Emel Sayın Aslı Şafak'la İşin Aslı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.