Ünlü sanatçı koronavirüs aşısı oldu!

Ünlü müzisyen Fettah Can, koronavirüs aşısı yaptırdığı sırada çekilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden payylaştı. Ünlü müzisyen paylaşımına, "Faz 3 çalışmaları için birinci aşımı oldum" notunu düştü

Geçtiğimiz günlerde Çağla Şikel de Fettah Can gibi aşı gönüllüsü olmuş ve aşı olurken çektirdiği görüntüleri sosyal medya hesabında yayınlamıştı. Ünlüler dünyasında aşı gönüllüğü son dönemde sıklıkla gündeme gelen bir konu.

Ünlü sanatçı koronavirüs aşısı oldu!

 FAZ 3 ÇALIŞMALARI İÇİN BİRİNCİ AŞISINI OLDU

Ünlü sanatçı Fettah Can, Çin'den gelen koronavirüs aşısının Faz 3 çalışmaları için gönüllü olduu. Fettah Can, Aşı yaptırdığı sırada çekilen bir fotoğrafını ınstagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşarak şu notu düştü: 

"Faz 3 çalışmaları için birinci aşımı oldum. İnşallah Plasebo değildir..."

ÇAĞLA ŞIKEL DE GÖNÜLLÜ OLMULTU

Geçtiğimiz haftalarda ünlü manken Çağla Şıkel de Kovid 19 aşısı olmuştu.

Şıkel de aşı olarak çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayarak, "Türkiye'de Faz 3 çalışmaları için başlanan CoronaVac aşısını oldum" notunu düşmüştü.

Ünlü sanatçı koronavirüs aşısı oldu! - Resim : 2

KORONAVİRÜS AŞISININ OLASI YAN ETKİLERİ

Kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan ve kesin bir çözümü bulunamayan koronavirüse karşı milyonlarca insan aşı olmayı istiyor. Diğer taraftan pek çok kişinin söz konusu aşı için çekinceleri var. Aşının güvenli olup olmaması veya aşı olduktan sonra ortaya çıkabilecek olası reaksiyonlar bu endişelerden bazıları arasında yer alıyor.

İLK ÜÇ GÜN İÇERİSİNDE ORTAYA ÇIKABİLİR...

Kovid-19 aşısının ardından vücudunuzun bazı reaksiyonlar göstermesi normal sayılıyor. Aşının yapıldığı yerde şişlik, kızarıklık olması ve ağrı hissetmeniz bunlardan bazıları. Diğer taraftan yorgunlul, baş ve eklem ağrısı, ateş aşı olduktan sonra ilk üç gün içerisinde ortaya çıkabilecek yan etkiler arasında gösteriliyor.

Ünlü sanatçı koronavirüs aşısı oldu! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Çağla Şıkel Fettah Can
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.