Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, Sabah yazarı Tuba Kalçık ile evlendi! "Ömür boyu birlikte el ele..."

2019 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ecem Özkaya'dan boşanan Mustafa Üstündağ, geçtiğimiz gün bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı Sabah gazetesi yazarı Tuba Kalçık ile evlendi.

Cümbür Cemaat Aile dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Ecem Özkaya ve Mustafa Üstündağ, 2010 yılında nikah masasına oturdu. Bir erkek çocukları olan çift, 2019 yılında anlaşmalı olarak boşandı.

Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Üstündağ, dün bir kez daha nikah masasına oturdu.

Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, Sabah yazarı Tuba Kalçık ile evlendi! "Ömür boyu birlikte el ele..."

"ÖMÜR BOYU BİRLİKTE EL ELE"

Bir süredir ünlü isimlerle yaptığı röportajlarla tanınan gazeteci Tuba Kalçık ile aşk yaşayan Mustafa Üstündağ, gösterişten uzak sade bir nikah töreniyle dün evlendi.  

İkiliyi mutlu günlerinde yakın arkadaşları ve aileleri de yalnız bırakmadı. Nikah töreninin ardından Instagram hesabından Üstündağ ile fotoğrafını paylaşan Kalçık, "Ömür boyu birlikte el ele" notunu düştü.

 Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, Sabah yazarı Tuba Kalçık ile evlendi! "Ömür boyu birlikte el ele..." - Resim : 2

 

Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, Sabah yazarı Tuba Kalçık ile evlendi! "Ömür boyu birlikte el ele..." ile ilgili etiketler Mustafa Üstündağ evlilik tuba kalçık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.