Ünlü oyuncu Birce Akalay adına sahte hesap açılınca soluğu savcılıkta aldı!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, Twitter'da kendi adına sahte hesap açıldığını öğrenince soluğu savcılıkta aldı. Sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan Akalay, "Bölücü, provoke edici ve tarafıma ait olmayan ifadeler içeren bu çirkin hesap hakkında şikayette bulundum" ifadelerini kullandı.

Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizilerindeki başarısıyla adından söz ettiren Birce Akalay'ın başı sahte hesaplar yüzünden derde girdi. Adına açılan Twitter hesabını gören oyuncu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak sevenlerini uyardı.

Ünlü oyuncu Birce Akalay adına sahte hesap açılınca soluğu savcılıkta aldı!

"GEREKEN ŞİKAYETTE BULUNDUM"

Twitter'da adına sahte hesap açıldığını ve paylaşımlar yapıldığını gören Birce Akalay, resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Şahsım adına kötü niyetli kişiler tarafından açılmış bu sahte hesabın tarafımla hiçbir ilgisi ve bağlantısı yoktur. Bölücü, provoke edici ve asla tarafıma ait olmayan ifadeler içeren bu çirkin hesap hakkında gereken şikayette bulunduğumu belirtmek isterim. Sevgiler" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Birce Akalay adına sahte hesap açılınca soluğu savcılıkta aldı! ile ilgili etiketler Birce Akalay Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.