Ünlü besteci Zeynettin Maraş hayatını kaybetti!

Paylaştığı ölüm ve hastalık haberleriyle magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabıyla anılan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 95 yaşındaki ünlü besteci Zeynettin Maraş'ın bugün vefat ettiğini duyurdu.

95 yaşındaki ünlü besteci Zeynettin Maraş hayatını kaybetti... 

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bugünkü köşe yazısından besteci Zeynettin Maraş'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay kçşe yazısında şu ifadelere yer verdi: 

"İnleyen Nağmeler ve Gizli Aşk bu isimler ünlü şarkılar yetim kaldı. Türk müziğinin yaşayan en değerli bestekârlarından Zeynettin Maraş’ı kaybettik. 

Ünlü besteci Zeynettin Maraş hayatını kaybetti!

Son yıllarda Alzheimer rahatsızlığı ile mücadele eden hocamızın, "Seni Beklerken" isimli bestesinin sözleri ise tarafıma aitti. Söz yazarı ve bestekâr Zeynettin Maraş, sözlerini 1968'te yazıp bestelediği "Gizli Aşk Bu" isimli şarkısındaki aşkının Emel Sayın olduğunu da bana Bağdat Caddesi’ndeki evinde itiraf etmişti. Kendisi ile unutulmayacak anılarımız oldu. Mekânı cennet olsun, nur içinde yatsın inşallah."

 

Ünlü besteci Zeynettin Maraş hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler ölüm vefat zeynettin maraş
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.