Ümit Karan'ın Survivor macerası sona mı erdi?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'ın bu akşam ekranlara gelecek olan 60. bölümünün fragmanı yine nefes kesti. Yeni bölümde en fazla sembolü kazanan yarışmacıların Dominik'te ailesine kavuşacağı görülürken, Ümit Karan'ın sakatlığı herkesi korkutuyor.

Survivor 2018'in Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde, Ünlüler ve Gönüllüler takımları sembol oyunlarının finallerinde karşı karşıya gelecek. Survivor'dan sembol oyunlarının kazananları da Dominik'te aileleriyle kavuşacak. Manevi yönü yüksek olan oyunlar için iki takım yarışmacıları zorlu parkurda ellerinden gelen mücadeleyi sergileyecek.

 ÜMİT KARAN'IN SAKATLIĞI NEDİR?
Survivor'ın 60. yeni bölümünde Alp Kırşan'ın sunduğu oyun sırasında yaşanan kaza ise herkesi korkutuyor. Zorlu engellerin olduğu ve havuz etaplarının da bulunduğu uzun parkurdaki oyun sırasında, Ünlüler'den Ümit Karan düşüyor.

Kafasını bariyere çarpan Ümit zor anlar yaşarken, yardımına Survivor doktoru Metin Kuş koşuyor. Yüzünden darbe alan Ümit Karan'ın sağlık durumu ve Survivor'a devam edip edemeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Ümit Karan'ın Survivor macerası sona mı erdi? ile ilgili etiketler Survivor Ümit Karan sakatlık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.