Ufak Tefek Cinayetler'de ölen kim?

Star TV'nin başarılı yapımları arasında yer alan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başladığı günden bu yana soruşturması yapılan cinayetin maktulü merak ediliyor. Mesut Yar bu konuyu bugünkü köşesine taşıdı.

Bu sezonun başarılı yapımları arasında yer alan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde ilk bölümden itibaren cinayet soruşturması sürüyor. Katilin ve maktulün kim olduğu ise belirsizliğini koruyor.

Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Mesut Yar, 'Kim ölecek? 'sorusunun yanıtı aslında başından beri belli mi? sorusunu akıllara getirdi.

Mesut Yar'ın yazdığı o detay:

''Yoksa cinayet belli mi?

Ufak Tefek Cinayetler (Star TV) sıradan bir bölümle karşımızdaydı. Her hafta olağanüstülük beklemek imkansız. Ben Merve'nin fantezilerine bayıldım. Bir de gençliğiyle hesaplaşmasına... Ama bölümün en can alıcı yeri Mehmet'in kehanetiydi sanırım.

Serhan'a Merve'yi kastederek; ''Bir gün Oya ile birlikte pencereden aşağı atılıp kendinizi Merve'nin çiçekleri üstünde cansız yatarken bulacaksınız'' gibilerinden bir şey söyledi... 'Kim kimi öldürdü?' sorusunun yanıtı bu olmasın sakın?

Yüksek ihtimal hedef şaşırtmaydı ama duyunca da şaşırttı, yalan yok!''

 

Ufak Tefek Cinayetler'de ölen kim? ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler kim oldu katil kim
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.