Ücretsiz GFP-GAN teknolojisi ile eski fotoğrafları saniyeler içerisinde onarın

Yapay zeka teknolojisini kullanan ve eski fotoğraflarınızı hızlı bir şekilde düzelten ücretsiz GFP-GAN hizmeti sizin de çok işinize yarayabilir.

Yapay zeka ve makine öğrenimi sayesinde birçok alanda yeni yazılımlar karşımıza çıkıyor ve işlerimizi kolaylaştırıyor. Bunlardan biri de eski fotoğrafları onaran ve düzelten yapay zeka sistemi GFP-GAN. Bu teknoloji sayesinde Photoshop'ta saatler harcayarak düzelttiğiniz ve hatta renklendirmeye çalıştığınız fotoğraflar birkaç saniye içerisinde yapay zeka ile yenileniyor.

Eski, yıpranmış fotoğrafları düşünün ve bu fotoğrafları onarmak için harcanacak günlerce emeğin, yapay zeka sayesinde kısa sürede halledildiğine gözünüzle şahit olun. GFP-GAN, eski, yıpranmış ya da düzenlenmesi gereken fotoğrafları, gerçeğe en yakın şekilde yenileyebiliyor.

Ücretsiz GFP-GAN teknolojisi ile eski fotoğrafları saniyeler içerisinde onarın ile ilgili etiketler yapay zeka eski fotoğraf düzeltme onarma GFP-GAN
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.