Üç Kuruş 13. bölüm final sahnesi çok konuşuldu! Civan Canova Diziden ayrılıyor mu?

Üç Kuruş dizisinde Kartal'ın babası Oktay karakterini canlandıran Civan Canova dizinin 13. bölüm final sahnesine damga vurdu. Peki Civan Canova ölüyor mu? İşte detaylar...

Show TV'de Pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş 13. bölümü ile yine çok konuşuldu. Dizinin final sahnesinde vurulan Kartal'ın Babası Oktay ölüyor mu? Üç Kuruş'ta Oktay karakterini canlandıran Civan Canova ölüyor mu merak ediliyor. Son bölümde vurulan Oktay diziye devam edecek mi?

Üç Kuruş Oktay Ölüyor mu?

Pazartsi akşamı yayınlanan dizinin son bölümüne vurulan Civan Canova'nın diziden ayrılıp aytılmayacağı önümüzdeki hafta belli olacak.

Kartal’ın babası, gençliğinde Roman Delon lakabıyla bilinen, klarnet ustası. Oktay, sol kolu sakat kalınca hayattan elini eteğini çekmiş ve kendini içkiye vurmuştur.

Civan Canova kimdir?

Ahmet Civan Canova, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, oyun yazarı, senarist ve tiyatro yönetmeni. 1979 yılından itibaren Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak birçok oyunda rol aldı. 1990'lı yıllardan itibaren yazdığı tiyatro oyunları ile ödüller aldı.

Üç Kuruş 13. bölüm final sahnesi çok konuşuldu! Civan Canova Diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Üç Kuruş Civan Canova
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.