Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın ameliyat masasına yattı

Aynı adlı romanından uyarlananan 'Üç Kız Kardeş' dizisinde hayat verdiği Nesrin karakteriyle izleyici karşısına çıkan İclal Aydın, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ameliyat masasına yattı. Servikal mikrodiskektomi ameliyatı olan 51 yaşındaki oyuncu ve yazar İclal Aydın, sağlık durumu hakkında sevenlerini de bilgilendirdi.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almida Ada, Melisa Berberoğlu, Tayfun Eraslan, Veda Yurtsever gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı 'Üç Kız Kardeş' dizisinde Nesrin karakterine hayat veren oyuncu ve yazar İcal Aydın, ameliyat masasına yattı.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ GELİŞMEYİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI


Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Aydın, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla servikal mikrodiskektomi ameliyatı olduğunu duyurdu. Ameliyattan 7 saat sonra doktoruyla çekilen bir fotoğraf karesini paylaşan Aydın, son sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.


Ağrıları olduğunu belirten Aydın, söz konusu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Bu fotoğraf dün sabah 07:30’da sevgili Prof.Dr.Bülent Önal’ın yaptığı servikal mikrodiskektomi ameliyatımdan yedi-7- saat sonra çekildi.
Ayakta, gülerek ve yürüyerek çok şükür🧿
Aylar süren ağrılarım, uykusuzluklarım ve hareket kabiliyetimdeki azalmalar son bulacak umarım. Beni aynı gün ayağa kaldıran doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim. 🌸 şu anda geçici ağrılarım olsa da dünkü bu gülüşüm kayıtlara geçsin istedim. Var ol, sağ ol @dr.bulentonal''

 İclal Aydın


*Servikal omurga, omurganın boynumuz içinde kalan bölümüdür.

Mikrodiskektomi yöntemi boyun omurları, sırt omurları ve bel omurları arasındaki diskin fıtıklaşmasının tedavisinde kullanılan bir ameliyat yöntemidir.

Öte yandan İclal Aydın, geçtimiz ay annesi Yücel Çoker'i kaybetmenin acısını yaşamıştı. Aydın, annesinin vefat haberini Instagram sayfasından duyurmuştu: ''Annemiz Yücel Çoker’i 7 Şubat Salı günü saat 21:45’te kaybettik. 10 yılı aşan hastalığının son günlerini yoğun bakımda geçirdi. Teşhisin konduğu ilk günden bu geceye dek bize destek olan tüm yakınlarımıza, doktorlarımıza, hemşire, hasta bakıcı ve uzman çalışanlara gönülden teşekkür ederiz. Acısının son bulduğuna inanmak tesellimiz… Bizim için hep böyle güzel, hep böyle genç… Yerin cennet olsun, Allah rahmetiyle kucaklasın… İclal Aydın - Hilal Aydın Özcan''

Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın ameliyat masasına yattı - Resim : 3

 

 

 

Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın ameliyat masasına yattı ile ilgili etiketler İclal Aydın Üç Kız Kardeş Dizisi Ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.