Yeşilçam güzeli Filiz Akın ameliyat masasına yattı! İşte son sağlık durumu

Türkan Şoray, Fatma Girik ve Hülya Koçyiğit ile Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olan Filiz Akın, kulağının üst kısmından kanserli dokuyu aldırmak için ameliyat masasına yattı. Instagram hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklana yapan Filiz Akın, ameliyatıı gerçekleştiren doktoruna ve sağlık ekibine teşekkür etti.

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Filiz Akın, kulağındaki kötü huylu tümör nedeniyle daha önce operasyon geçirmişti. 80 yaşındaki sanatçı yeniden ameliyat masasına yattı.

Geçtiğimiz ay sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada sağlık durumuna ilişkin ''Kanserli doku teşhisiyle ameliyat edilen kulağımın üst kısmı belki tekrar edilecek onun için keyifsizim biraz'' ifadelerini kullanan Filiz Akın yeniden ameliyat oldu.


Instagram sayfasından ameliyat olduğunu duyuran usta oyuncu, ''Sol üst kulağımdaki kanserli dokunun kalan bölümü de ikinci bir ameliyatla kesilip, küçültülerek tekrar şekil verildi'' dedi. Hasta yatağından bir paylaşımda bulunan Akın, sağlık durumunua ilişkin sevenlerini bilgilendirdi.

Yeşilçam güzeli Filiz Akın ameliyat masasına yattı! İşte son sağlık durumu - Resim : 2

Filiz Akın yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

''Sağlığımı merak eden dostlarım, takip edenlerim
İyi ki varsınız ❤️Hepinize topluca cevap vereyim:
Sol üst kulağımdaki kanserli dokunun kalan bölümü de ikinci bir ameliyatla kesilip, küçültülerek tekrar şekil verildi…Evet çok üst üste ameliyatlar olmak zorunda kaldım Ama çektiğim 6 şubattan itibaren yaşananların yanında nedir ki ….Gene de bir teşekkürüm var. Başta #deprem bölgesine yardım için gidip ,dönen (doktorum) ameliyatı başarıyla gerçekleştiren (kulakburunboğaz) baş ve boyun cerrahı Opt. Dr. Süleyman Ali Zennuboğlu olmak üzere Anestezist Dr.Olcay Küçük’e ,ameliyat ekibine, hemşirelere , hastayla ilişkiler bölümü ve Nazlı Hanım’a Ayrıca #bodrumamerikanhastanesi
Tüm yönetici ve personeline içtenlikle teşekkür ediyorum 🙏❤️
Hemşireler: Tülay Kanık
Burçin değiş, Nagihan Çalık, Halime Kaya,
Ameliyat Ekibi: Zeynep Çıkrıkçı, Ertuğrul Zeytun,
Mehmet Alkıç, Melih Kaya
Hepinize çok teşekkürler, emeğinize sağlık 🙏❤️
Tüm iyilik dilekleri için hepinize tüm kalbimle ayrı, ayrı teşekkür ediyorum 🙏❤️''


Aralarında Emel Sayın, Binnur Kaya, Perihan Savaş, Nilüfer Yumlu, Hülya Koçyiğit, Kaan Sekban, Levent Yüksel, Asuman Dabak, Gülsin Onay, Petek Dinçöz, Işıl Yücesoy, Nazan Şoray, Nilgün Belgün gibi çok sayıda ünlü ismin bulunduğu takipçisinden Filiz Akın'a 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

 

Yeşilçam güzeli Filiz Akın ameliyat masasına yattı! İşte son sağlık durumu ile ilgili etiketler Filiz Akın Ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.