İclal Aydın'ı kahreden ölüm! Acı haberi bu sözlerle duyurdu...

Üç Kız Kardeş dizisince canlandırdığı Nesrin karakteriyle ekranlarda olan oyuncu İclal Aydın hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. İclal Aydın'ın annesi Yücel Çoker hayatını kaybetti.

Aynı adlı kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan 51 yaşındaki oyuncu İclal Aydın büyük bir acıyla sarsıldı. Oyuncu, yazar ve sunucu İclal Aydın'ın annesi Yücel Çoker hayata veda etti.

''ACISININ SON BULDUĞUNA İNANMAK TESELLİMİZ''


Aydın, annesinin vefatını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Annesinin siyah beyaz eski bir fotoğraf karesini paylaşan ünlü oyuncu, paylaşımına şu notu düştü: ''Annemiz Yücel Çoker’i 7 Şubat Salı günü saat 21:45’te kaybettik. 10 yılı aşan hastalığının son günlerini yoğun bakımda geçirdi. Teşhisin konduğu ilk günden bu geceye dek bize destek olan tüm yakınlarımıza, doktorlarımıza, hemşire, hasta bakıcı ve uzman çalışanlara gönülden teşekkür ederiz. Acısının son bulduğuna inanmak tesellimiz… Bizim için hep böyle güzel, hep böyle genç… Yerin cennet olsun, Allah rahmetiyle kucaklasın… İclal Aydın - Hilal Aydın Özcan''

İclal Aydın'a aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda takipçisinden baş sağlığı mesajları geldi.

İCLAL AYDIN

İclal Aydın'ı kahreden ölüm! Acı haberi bu sözlerle duyurdu... ile ilgili etiketler İclal Aydın Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.