Hülya Koçyiğit duyurdu: Selim Soydan ameliyat masasına yattı

Yeşilçam'ın güzellerinden Hülya Koçyiğit'le 1968 yılında nikah masasına oturan eski millî futbolcu ve film yapımcısı Selim Soydan Lomber Spinal (omurilik kanalı darlığı) hastalığı nedeniyle ameliyat oldu. Hülya Koçyiğit, 55 yıllık hayat arkadaşının ameliyat olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu ve sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Türkan Şoray, Fatma Girik ve Filiz Akın ile ''Yeşilçam'ın 4 Yapraklı Yonca''sından biri olan Hülya Koçyiğit, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla 55 yıllık eşi Selim Soydan'ın ameliyat olduğunu duyurdu. Hastalığı nedeniyle yürüyemeyecek hale gelen Soydan, Ankara'da bulunan özel bir hastanede operasyon geçirdi. 

selim soydan - hülya koçyiğit

OMİRİLİK AMELİYATI OLDU

Eski TFF ve Fenerbahçe yöneticisi, film yapımcısı Selim Soydan (82), omurilik ameliyatı geçirdi. Lomber Spinal (omurilik kanalı darlığı) hastalığıyla mücadele eden Soydan'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeyi oyuncu eşi Hülya Koçyiğit takipçileriyle paylaştı.

Instagram sayfasından eşinin hastane odasında çekilen bir karesini yayınlayan Hülya Koçyiğit, söz konusu paylaşımına şu notu düştü: ''55 yıllık hayat arkadaşım, benim canım Selim’im omurilikten zor bir ameliyat geçirdi. Bu ameliyatı başarılı bir şekilde tamamlayan Prof. Dr. Hakan Emmez ve ekibine tüm kalbimle teşekkür ederim. Selim’im sağlıkla hep böyle gül sen emi. 🙏🏼''

hülya koçyiğit - selim soydan 

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hülya Koçyiğit (75) ile eski millî futbolcu, spor yöneticisi, köşe yazarı, film yapımcısı Eşref Selim Soydan 1968 yılında hayatını birleştirmişti. Çiftin 1988 yılında ilk ve tek çocukları Gülşah Alkoçlar dünyaya gelmişti.

Hülya Koçyiğit duyurdu: Selim Soydan ameliyat masasına yattı - Resim : 3

Hülya Koçyiğit, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajında Selim Soydan ile evliliğiyle ilgili "O dönem evlenmenin e'si aklımda yoktu. Selimle tanıştık. Sonrasında Selim ne yaptı etti beni ikna etti. Aileme kendisini çok sevdirdi. Sonrasında görüşmeye başladık. Bir keresinde dışarıda buluştuk. Ancak dışarıda buluştuk desem de arabanın içinde oturuyoruz. İkimiz de çok popüler olduğumuz için her an paparazziye yakalanmak mümkün" ifadelerini kullanmıştı.

selim soydan

 

Hülya Koçyiğit duyurdu: Selim Soydan ameliyat masasına yattı ile ilgili etiketler Selim Soydan Hülya Koçyiğit Ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.