Üç Kız Kardeş Dizisinin Sonunda Ne Oluyor? İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş Kitabında Neler Var?

Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Üç Kız Kardeş dizisi merak edilen detayları ile haberimize. İclal Aydın'ın kitabından uyarlama olan dizide Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi konu olacak. Peki Üç Kız Kardeş kitabının sonunda ne oluyor? İşte detaylar...

Üç Kız Kardeş dizisinin sonunda ne oluyor merak ediliyor. Bu akşam ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında başlayacak olan dizide Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin başından geçen hikaye konu olacak. Uzun süredir hazırlıkları devam eden ve çekimleri Ayvalık'ta yapılan Üç Kız Kardeş dizisi aynı zamanda İclal Aydın'ın kitabından uyarlamadır. 

Üç Kız Kardeş kitabından uyarlanan dizinin sonunda ne oluyor sorusu da gündem oldu. Oyuncu kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş her Salı Kanal D ekranlarında olacak.

Üç Kız Kardeş Dizisinin Sonunda Ne Oluyor? İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş Kitabında Neler Var?

İclal Aydın'ın Anne Nesrin'i canlandıracağı Üç Kız Kardeş romanında Nesrin'in sözleri ilgi çekti.  “ben yaşayamadığım hayatı yaşamayı türkan'a, yazamadığım kitabı yazmayı dönüş'e, bükemediğim bilekleri bükmeyi derya'ya bıraktım.”

Üç Kız Kardeş Dönüş; kitap, şiir okumayı çok seven, sakin yapıda bir karakter. hikayeyi onun ağzından okumuştuk.
Üç Kız Kardeş Türkan: çok güzel, güzelliği yüzünden annesinin ondan iyi bir evlilik yapacağı konusunda beklentisi çok yüksek.
Üç Kız Kardeş Derya: lafını sakınmayan, deli dolu, göz açık, biraz çılgın bir karakter.

Üç Kız Kardeş Kitabında neler var?

İclal Aydın'ın dizide kızların annesini oynuyor. İşte Üç Kız Kardeş oyuncuları...

Reha Özcan,
İclal Aydın,
Özgü Kaya,
Almila Ada,
Berker Güven,
Melisa Berberoğlu,
Veda Yurtsever,
Hakan Atalay ,
Emre Kıvılcım,
Mert Özcan,
Ece Baliç,
Tayfun Eraslan,
Benian Dönmez,
Nazlı Senem Ünal,
Murat Çidamlı,
Demircan Kaçel,
Vural Şahanoğlu.

Üç Kız Kardeş Dizisinin Sonunda Ne Oluyor? İclal Aydın'ın Üç Kız Kardeş Kitabında Neler Var? ile ilgili etiketler üç kız kardeş sonunda ne oluyor üç kız kardeş konusu üç kız kardeş kitabı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.