Üç Kız Kardeş 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Üç Kız Kardeş Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kanal D'nin fenomen dizisi Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Türkan'ın gerçekleri öğrenmesinin ardından Somer'i bekleyen zor günleri izleyici de merakla takip ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Dönüş'ün Mustafa ile evleneceği iddiası vardı. Peki Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak?

Başrollerinde Özgü Kaya, Berker Güven, Reha Özcan, İclal Aydın ve Almila Ada'nın yer aldığı Üç Kız Kardeş 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları yayınlanan ve reytinglerde istediği başarıyı geçtiğmiz sezondan bu yana devam ettiren Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler oalcak?

Üç Kız Kardeş Son bölümde; Somer, Türkan’ın kendisinden uzaklaştığını fark eder fakat bu durumu Türkan’ın hamileliğine ve çocuk doğurmak konusundaki kararsızlığına bağlar. Somer, bu duygusunu Rüçhan’la paylaşır. Rüçhan, Türkan’ın bu kararsızlığına kızar zira doğacak bebek sadece Türkan’a ait değildir. Rüçhan, Türkan’a olan kızgınlığına rağmen Türkan’a anlayışla yaklaşır ve ona bir yalan söyleyerek “İlk defa torun sahibi olacağım” der. Türkan, sadece Somer’i değil Somer’in ailesini de sorgulamaya başlar.

Üç Kız Kardeş 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Üç Kız Kardeş Yeni Bölümde Neler Olacak? ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.