Twitter mavi tik ücretleri 2023! Twitter Blue iOS, Android, Web aylık kaç TL?

Elon Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra bir dizi değişiklik yaparak dikkatleri üzerine çekti. Son duyurusuna göre, kullanıcılara içerik görüntüleme konusunda sınırlamalar getirildi. Bu yeni düzenleme, kullanıcıların belirli bir içerik sınırını aşan paylaşımları görüntüleme yeteneklerini kısıtlıyor.Bu çerçevede, mavi tik onay rozeti satın alarak görüntüleme sınırını artırmak isteyen kullanıcılar tarafından, Twitter mavi tik ücretleri araştırılıyor. Ayrıntılar haberimizde...

Musk, platformdaki manipülasyonu belirleyebilmek için kullanıcılara geçici olarak içerik görüntüleme limiti getirildiğini duyurdu.

Twitter mavi tik ücretleri 2023! Twitter Blue iOS, Android, Web aylık kaç TL?

Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, doğrulanmış hesapların günde 6 bin, doğrulanmamış hesapların 600 ve yeni doğrulanmamış hesapların ise günde 300 gönderi okuyabileceğini belirtti.

Bu yeni politika ile birlikte, kullanıcıların günlük olarak görüntüleyebilecekleri içerik miktarı belirli bir sınırlamaya tabi tutulmuş oldu. Bu değişiklik, Twitter platformunda daha dengeli bir içerik akışının sağlanmasını amaçlamaktadır.

TWITTER'A GÖRÜNTÜLEME SINIRI NEDEN GETİRİLDİ?

Musk, bu kararının sebebini ise şu ifadelerle açıkladı:

"Hepimizin Twitter bağımlısı olmamız ve dışarı çıkmaya ihtiyaç duymamız. Burada dünya için bir iyilik yapıyorum. Ayrıca şu an bir görüntüleme hakkın daha bitti" 

TWITTER MAVİ TİK (TWITTER BLUE) ÜCRETLERİ NE KADAR?

İçerik kısıtlamasının ardından hesabını onaylatarak daha fazla tweet akışı görmek isteyen kullanıcılar tarafından, Twitter mavi tik onay rozetinin ücretleri büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. İşte mavi tik ücretleri... 

Yeni Twitter Blue, şu anda web'de aylık 8 $ veya yıllık 84 $, iOS'te uygulama içi satın alma olarak aylık 11 $ veya yıllık 114,99 $ ya da Android'de uygulama içi satın alma olarak aylık 11 $ veya yıllık 114,99 $ (veya yerel fiyatlandırmanız) fiyatlandırma üzerinden satın alınabilir. Yeni Twitter Blue abonelikleri dünya genelinde web, iOS ve Android'de kullanılabilir. Türk lirası cinsinden fiyatlandırmalar ise şu şekilde:

iOS - Aylık: 209 ₺

Web  - Aylık: 177 ₺

Android  - Aylık: 209 ₺

iOS - Yıllık: 2199 ₺

Web - Yıllık: 1852 ₺

Android - Yıllık: 2199 ₺

 

Twitter mavi tik ücretleri 2023! Twitter Blue iOS, Android, Web aylık kaç TL? ile ilgili etiketler Twitter Elon Musk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.