Twitter çöktü mü son dakika 2022?

“Twitter çöktü mü son dakika 2022?” sorusu Taksim’de oluşan patlamanın ardından sıkça araştırılıyor. Gelen son dakika bilgisine göre yaşanan olayların ardından vatandaşlar Twitter’a girmekte sorun yaşadıklarını bildirdi. Konuyla alakalı arama motorlarında “Twitter çöktü mü son dakika 2022?” sıklaştı. Peki, Twitter çöktü mü son dakika 2022? İşte detaylar…

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrası bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaşanan olayda, ölü ve yaralıların olduğunu ifade etti. Konuyla alakalı son dakika gelişmeleri Twitter’dan yakından takip edilirken birçok vatandaş Twitter’a giremediğini bildiriyor. Özellikle “Twitter çöktü mü son dakika 2022?” sorusu sıkça araştırılıyor. Peki, Twitter çöktü mü son dakika 2022? Detaylar haberimizde

Twitter çöktü mü son dakika 2022?

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi patlama ile sarsıldı. Yaşanan üzücü olayın ardından bazı internet hatlarında sorunlar yaşanırken özellikle Whatsapp ve Twitter’da sorun yaşayanlar olduğu bildiriliyor. Konuyla alakalı internet ile ilgili bir ağırlığın olduğu da iddia ediliyor.

Patlamanın nedeni bilinmiyor

Vatandaşlar bölgeye yaklaştırılmazken patlamanın nedeni de henüz bilinmiyor. Ayrıca, güvenlik amacıyla Taksim civarındaki binalardan dışarı çıkışlara izin verilmiyor.

Ölü ve yaralılar var

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, patlama ile ilgili yaptığı açıklamada "Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz, Taksim İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır." dedi.

Twitter çöktü mü son dakika 2022? ile ilgili etiketler Twitter WhatsApp Taksi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.