Tuzak Dizisinde Kim Kimin Tuzağına Düşüyor? Tuzak Dizisi Konusu Uyarlama mı, Konusu Ne?

TV8'in bu sezon en iyi dizisi olarak gösterilen Tuzak ilk bölümüyle ekrana geliyor. Akın Akınözü, Talat Bulut, Bensu Soral ve Rıza Kocaoğlu'nun başrollerinde olduğu Tuzak dizisi konusu nedir, uyarlama mı? İşte Tuzak dizisi oyuncuları...

Akın Akınözü'nün Avukat Umut karakteriyle boy göstereceği Tuzak dizisiyle ilgili araştırmalar başladı. TV8 ekranında ilk bölümü 19 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak Tuzak dizisi aslında bir intikamı konu alıyor.

Tuzak dizisinin konusunu ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almak isteyen Umut'un hikayesini konu alıyor. Tüm haksızlığıa uğramışların da sesi olacak Tuzak dizisi oyuncuları da birbirinden ünlü oyuncular var.

TUZAK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yıllarca en ince detayına kadar hazırlanmış bir intikam planının karşısında ise zengin ve güçlü ailenin kızı karşı çıkacaktır Tuzak dizisinde. Kimin kimi tuzağa düşereceği ise muammadır.

Tuzak Dizisinde Kim Kimin Tuzağına Düşüyor? Tuzak Dizisi Konusu Uyarlama mı, Konusu Ne?

TUZAK DİZİSİ HANGİ KANALDA?

19 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak Tuzak dizisi her Çarşamba TV8'de ekrana geliyor.

TUZAK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Akın Akınözü
Talat Bulut
Bensu Soral
Rıza Kocaoğlu
Yağız Can Konyalı
Onur Durmaz
Emir Benderlioğlu
İlayda Çevik

 

Tuzak Dizisinde Kim Kimin Tuzağına Düşüyor? Tuzak Dizisi Konusu Uyarlama mı, Konusu Ne? ile ilgili etiketler Tuzak Dizisi TV8
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.