Türkiye'nin en güvenilir ünlüsü seçilen Haluk Levent iddialara yanıt verdi! Milletvekilliğine adaylığını koyacak mı?

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde bazı iddialar ile gündeme geldi. Kimi kaynaklar Levent’in milletvekilliğine adaylığını koyacağını ileri sürdü. Bu iddia Levent’in hayranlarını heyecanlandırırken ünlü şarkıcıdan yanıt gecikmedi. İşte ayrıntılar…

90’lı yıllarda dahil olduğu müzik piyasasında seneler boyunca fırtınalar estiren ünlü şarkıcı Haluk Levent, son yıllarda şarkıcılık kimliğinin yanı sıra yardımseverliği ile de öne çıkmaya başladı. Kariyer hayatı boyunca birçok yardım projesinde aktif olarak görev aldığı bilinen Levent, geçtiğimiz yıllarda “AHBAP” ismini vermiş olduğu derneği kurarak yardımseverliğini profesyonel bir platforma taşımış oldu.

Hem şahsi olarak hem de AHBAP Derneği aracılığı ile birçok ihtiyaç sahibine ulaşmaya çalışan yanı sıra yangın, sel gibi felaketlerde de ekibi ile birlikte sahaya inen Levent, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde ağır yıkımlara sebep olan deprem felaketinin ardından en çok konuşulan isimlerden birisi olmaya başladı. Derneği aracılığı ile toplanılan bağışları depremzedeler için geliştirilmiş olan projelerde kullanan ve depremin ilk gününden bu yana deprem bölgelerinde bulunmaya devam eden Levent, milyonların desteğini resmen arkasına aldı.

Yardımseverliği ve dürüstlüğü ile sosyal medyada sık sık gündeme getirilen Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde yeni bir iddia ile adından söz ettirdi. Bazı kaynaklar Levent’in milletvekili adayı olacağını ileri sürdü. Ünlü şarkıcı, hayranlarını heyecanlandıran bu iddiaya yanıt verdi.

“TABİİ Kİ ÖYLE BİR ŞEY YOK!”

Türkiye'nin en güvenilir ünlüsü seçilen Haluk Levent iddialara yanıt verdi! Milletvekilliğine adaylığını koyacak mı?

Milletvekilliğine adaylığını koyacağının iddia edilmesinin üzerine aktif olarak kullandığı Twitter hesabından yeni bir paylaşım yayınlayan Levent, iddiaları yalandı. Ünlü şarkıcı, o paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bugün de başka bir siyasi partinin gönüllüleri siyasete gireceğimi yazmışlar. Tabii ki öyle bir şey yok. Yıllarca yazdım. Olmadı olmayacak. Zaten ben bir siyasi partiye girsem patavatsızlığımdan ve şapşallığımdan partinin oyu dibe düşer.”

DEPREME ODAKLANDI!

Paylaşımının devamında şu an için tek gündeminin deprem olduğunu ifade eden Levent, geçtiğimiz günlerde de düzenlenen bir anketin sonuçları ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü şarkıcı, anket sonuçlarında Türkiye’nin en güvenilir ünlüsü olarak kayda geçti.

Türkiye'nin en güvenilir ünlüsü seçilen Haluk Levent iddialara yanıt verdi! Milletvekilliğine adaylığını koyacak mı? ile ilgili etiketler Haluk Levent deprem milletvekili
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.