TÜRKİYE GAZZE’YE ASKER GÖNDERECEK Mİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, Haberin Olsunun yeni bölümünde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Gazze diplomasisini, Brüksel'de Euro 2024 maçını erteleten silahlı saldırıyı, İran’ın İsrail’e kara harekatı uyarısını, ABD'nin İsrail'e 2 bin asker göndereceği tartışmalarını masaya yatırdı.

''BÖLGEDE ÇATIŞMANIN AĞIRLAŞACAĞI BİR SÜRECİ YAŞAYABİLİRİZ''

Bozkurt, ''Gazze'de artık hastane yok. Gazze'de sağlık ve su meselesi ciddi bir problem. Gazzeliler kirli suları kullanmaya başlayacak. ABD ordusu da bu çatışmanın içinde. Her Yahudi İsrail devletinin emrindedir. Blİnken, bölgede çatışmanın ağırlaşacağı bir süreci yaşayabiliriz. Mısır'ın İsrail sınırındaki bölgelerinde radikal unsurlar var. Onları belki de MOSSAD besliyor olabilir. İsrail Savunma Bakanının 'Bedeli ağır olacak' açıklaması endişelendiriyor.

''HAMAS İLE DEAŞ'I EŞLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR. BELLİ BİR PLAN VAR. GAZZE'Yİ HARİTAN SİLMEYE ÇALIŞIYORLAR''

Hamas ile DEAŞ'ı eşleştirmeye çalışıyorlar. Belli bir plan var. Gazze'yi haritan silmeye çalışıyorlar. Hamas'ı pompalayarak DEAŞ'ın katliamlarıyla eşleştirmeye çalışıyorlar. O dönemdeki gibi algı operasyonları yapmaya başladılar. ABD ile Avrupa'da saldırılar ve ırkçılığı besleyen olaylar yoğunlaşacaktır. Özellikle Müslüman ve Türklere eylemler artabilir.

''BIDEN'IN İSRAİL'E GİDİŞİ DESTEK ZİYARETİDİR''

Biden'ın İsrail'e gidişi destek ziyaretidir. Gazze'yi Gazzelilerden ve Filistinllerden arındırmak istiyorlar. İş sıkıntılı bir sürece doğru gidiyor. 2 bin askeri Yahudilerden seçeceklerdir. Bu durum çatışmaları derinleştirecektir. Çözüm odaklı çalışmaların da önünü kapatacaktır. ABD nerede danışmanlık hizmeti veriyorsa o bölde kaos vardır. ABD 2 uçak gemisi ve görev gruplarıyla bir mesaj veriyor. Türkiye'yi baskılamaya çalışıyorlar. Kirli bir ittifakla karşı karşıyayız. Filistin'in bir Türkiye'sinin olmaması buraya gelen en önemli sorunlardan biridir. İsrail'in saldırıları durmadıkça bölgede bir çözüm olmayacak.'' ifadelerini dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

TÜRKİYE GAZZE’YE ASKER GÖNDERECEK Mİ? ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Hakan Fidan Dışişleri Bakanlığı Türkiye İsrail Hamas Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.